קוקו משוגע על בישול - חדשות אוכל 
חדשות אוכל
בסיר אחד: מתכון לספגטי בולונז (ynet - אוכל, 16.1.2018)
ספגטי בולונז כמעט כל אחד יודע להכין, אבל ספגטי בולונז בסיר אחד, זה כבר סיפור אחר: בלי הרים של כלים בכיור ובלי הרבה עבודה - המתכון שכל אחד חייב להכיר
לכתבה המלאה
המנה השווה במסעדה החדשה של בוגר מאסטר שף (Nana10 - אוכל, 16.1.2018)
במקום החדש של טום אביב יש דברים מעצבנים וחופן יומרות, אבל מנה אחת פשוטה שמגיעה עם אשליה אופטית שווה את ההתאפקות והנשימה העמוקה
לכתבה המלאה
משימת הטונה הפכה לחגיגת מיונז (Nana10 - אוכל, 15.1.2018)
גם אתם חשתם בעוצמה את בלוטות הטעם בעיצומה של משימת הטונה במאסטר שף? טעמנו את האחות הפחות מוכרת של הטונה כדי לגלות אם משם תגיע הבשורה
לכתבה המלאה
האם הצ'יפס הזה מסרטן? (Nana10 - אוכל, 15.1.2018)
צ'יפס המטוגן זמן ארוך יותר ובטמפרטורות גבוהות, מכיל חומר שעלול לגרום לסרטן. אז איך בכל זאת נמנעים מטיגון לא בריא ובוחרים את הצ'יפס הבריא יותר?
לכתבה המלאה
שוק תלפיות: הקניון הראשון של המדינה (Nana10 - אוכל, 15.1.2018)
אם גם אתם לא שמעתם מעולם על שוק תלפיות זה, אתם לא לבד. יש אפילו חיפנים צעירים שמעולם לא ביקרו במקום שעד לפני כמה עשורים היה הלב הפועם של חיפה
לכתבה המלאה
"רצחתי הרבה לובסטרים במטבח ולא אשכח את זה" (ynet - אוכל, 15.1.2018)
בעקבות עדכון חוקי השמירה על זכויות בעלי חיים בשוויץ, האוסר על זריקת לובסטרים חיים למים רותחים, יצאנו לבדוק מה חושבים על זה שפים, יבואנים וחוקרים ימיים. "נכון שזה לא הומני אבל זה יותר טעים"
לכתבה המלאה
לפני המהפכה: סודות הקולינריה של שוק הכרמל (Nana10 - אוכל, 15.1.2018)
בין הפלאפל, החומוס והגבינות תמצאו כאן מאכלים מכל קצוות עולם, כולל להיט ונצואלי וסנדוויץ' אפריקאי. הסודות הטעימים של השוק הכי מפורסם בתל אביב
לכתבה המלאה
מתכון לצ'ילי קון קרנה: קל ופשוט להכנה (ynet - אוכל, 15.1.2018)
כל אחד יכול: פנקו את עצמכם בתבשיל חורפי קל מאוד להכנה, המורכב מבשר טחון עם שעועית ברוטב עגבניות
לכתבה המלאה
השף אהרוני: "החיים יותר נוחים בלי מסעדות" (Nana10 - אוכל, 15.1.2018)
הספרים, הגעגוע לבישול, הקולגות וגם פרשת רושפלד - לרגל השקת התפריט החדש התכנסה צמרת הקולינריה במסעדת הדגל של אהרוני כדי להיזכר איך הכל התחיל
לכתבה המלאה
מה עושים עם לפת? (ynet - אוכל, 14.1.2018)
כל מה שרציתם לדעת על לפת ולא היה לכם את מי לשאול: הירק הכי פחות סקסי במקרר שלכם מקבל מהשף את מרכז הבמה
לכתבה המלאה
כך הפכו השווקים לדבר האמיתי בסצנת האוכל (Nana10 - אוכל, 13.1.2018)
עמית אהרנסון בסדרת כתבות חדשה שמציגה את השווקים המעניינים ביותר בישראל, וגם את השווקים שמייצגים כל אחד בצורה שונה את המהפכה שעובר התחום הזה
לכתבה המלאה
שחר פאר כובשת את המטבח (ynet - אוכל, 13.1.2018)
מהמחבט למחבת: הרבה דברים חדשים קורים בימים אלה לטניסאית לשעבר שחר פאר - לא רק שקיבלה הצעת נישואים בלפלנד מהחבר מנתח הלב המפורסם מתל השומר אחרי שנה וחצי של חברות, היא גם התחילה ללמוד בישול. נדחפנו לה לסירים באחד השיעורים. צפו
לכתבה המלאה
איפה אוכלים בנס ציונה? (ynet - אוכל, 13.1.2018)
מעשנה עם נתחי בשר מגרים, בר על גג ובית קפה עם חצר ועצי פיקוס: יצאנו לבדוק מה יש לאכול בנס ציונה
לכתבה המלאה
אלרן שרפלר מעזורה: "האוכל שלי הוא לא גימיקי" (ynet - אוכל, 12.1.2018)
שלוש שנים אחרי שמסעדת עזורה הירושלמית פתחה שלוחה בתל אביב, ישבנו עם אלרן שרפלר, הבן של עזרא (עזורה) לשיחה על המעבר לעיר הגדולה, על המחירים הגבוהים, על השף רפי כהן ועל איך קרה שאלון אבוטבול ויובל בנאי התגייסו לעשות פרסומת למסעדה: "בהתחלה לא הבנתי מה רוצים ממני ואיך...
לכתבה המלאה
טעמנו את הטונה הטבעונית החדשה-אז איך היא? (Nana10 - אוכל, 12.1.2018)
בשקט מופתי נחתה לה בארץ טונה טבעונית חדשה בכמה טעמים, שמבטיחה להחזיר לילדות את מעריצי סלט הטונה עם החמוצים. האם ההבטחה מתקיימת? טעמנו
לכתבה המלאה
מאפה שמרים עם גבינה מלוחה וזיתים (Nana10 - אוכל, 12.1.2018)
ברגע שתכניסו את המאפה הזה לתנור, ריח משכר של שמרים ושמן זית יתפשט בבית. כשתוציאו אותו מהתנור תגלו גבינה מבעבעת וזיתים שנמסים לתוך הבצק הפריך. ההכנה על אחריותכם
לכתבה המלאה
הטעמים החדשים והמפתיעים של קוקה קולה (Nana10 - אוכל, 11.1.2018)
קוקה־קולה תעדכן את שורת מוצריה עם טעמים מפתיעים שיגיעו למדפים בארה"ב בסוף החודש
לכתבה המלאה
המהפכה השקטה: תעשיית האלכוהול של צרפת חוזרת למקורות (ynet - אוכל, 11.1.2018)
תעשיית האלכוהול בצרפת עוברת בימים אלה מהפכה שמחזירה אותה למקורות. האם בקרוב ישתנה כל מה שידענו על קוניאק, ארמניאק וקלבדוס, ואיזה אלכוהול זכה לשם "הביטקוין של האלכוהול"?
לכתבה המלאה
מתכונים לסלטים של חורף (ynet - אוכל, 11.1.2018)
סלטי חורף הם השידוך המושלם לתבשילי קדרה מהבילים. מיכל וקסמן מציעה לכם ארבעה מתכונים צבעוניים עם פירות הדר, תפוחי עץ וירוקים
לכתבה המלאה
אוכל, דרומה אוכל - המסעדות שהאילתיים אוהבים (ynet - אוכל, 11.1.2018)
הם מכירים את הבעלים, השפים, הטבחים, איפה האוכל שווה את המחיר ומה הן מלכודות התיירים שלא מומלץ להתקרב. לקראת סדרות הסופ"שים שתיירות אילת מציעה בחודשי החורף, יצאנו לדגום ולבדוק את המסעדות שהאיילתים ממליצים לאכול בהן. צפו
לכתבה המלאה
קיגעל: כל מה שרציתם לדעת על הקיגעל הירושלמי (ynet - אוכל, 11.1.2018)
יצאנו לשוטט ברחובות הקהילה החרדית בירושלים, רגע לפני כניסת השבת, והריחות שעלו מבתי האוכל שם לא השאירו אותנו אדישים אל הכוכב הגדול: הקיגעל הירושלמי - סיפור מסע וארבעה מתכונים
לכתבה המלאה
שווייץ: הסוף לזריקת לובסטרים למים רותחים בעודם חיים (ynet - אוכל, 10.1.2018)
שווייץ זונחת את מסורת הבישול הקלאסית שבה זורקים לובסטרים לתוך סיר מים רותחים - ומחייבת לטשטש אותם לפני הבישול. כל זאת לאור עדכון חוקי השמירה על זכויות בעלי חיים
לכתבה המלאה
כך תכינו בעצמכם פלאפל ביתי ובריא (Nana10 - אוכל, 10.1.2018)
הפלאפל שמוכרים בדוכנים ברחוב לא תמיד בריאים, כפי שראינו בתחקיר של "עושות חשבון". אז איך מכינים פלאפל ביתי ובריא? הנה המתכון
לכתבה המלאה
לא מספיד: אהרוני על סגירת "אורנה ואלה" (Nana10 - אוכל, 10.1.2018)
25 שנות פעילות, מנות דגל ששינו לנצח את פני הקולינריה הישראלית ושף אחד שמסרב להיפרד. רגע אחרי ההודעה על הסגירה, הלקוחות הקבועים מגיעים להגיד שלום בפעם האחרונה
לכתבה המלאה
מה קורה כשמאפיית העל מגלה מצבורי שוקולד ב (Nana10 - אוכל, 10.1.2018)
בצקי שמרים, בצקים מדופפים והמון שוקולד מריר, לבן וחלב. את מאפי החורף המיוחדים האלה אתם חייבים להכיר
לכתבה המלאה
תערוכת סומלייה תפתח את שבוע היין (ynet - אוכל, 10.1.2018)
בשבוע הבא תיפתח תערוכת סומלייה ה-15 בהיכל התרבות בתל אביב, ולראשונה מוזמן גם הקהל הרחב ולא רק הקהל המקצועי. החגיגות יימשכו עם שבוע היין, שיכלול טעימות יין, הדרכות ומבצעים ביקבים ובחנויות היין. שי שגב ליקט המלצות מהתערוכה לכל מה שאסור לכם לפספס
לכתבה המלאה
הבראנץ' הטוב בתל אביב (Nana10 - אוכל, 9.1.2018)
בלי גבינות מפונפנות או סלטי טונה בנאליים, הבראנץ' הזה מצליח להביא כל כך הרבה טעמים מעניינים לשולחן הבוקר, כולל קינוח תותים מטורף שלא תטעמו בשום מקום אחר
לכתבה המלאה
איך השווארמה ב-8 שקלים? טעמנו (ynet - אוכל, 9.1.2018)
ביקרנו ברשת השווארמה החדשה שפתח בתל אביב השף עם המישלן, מושיק רוט, ובדקנו איזה טעם יש למנת שווארמה ב-8 שקלים. צפו
לכתבה המלאה
סופלה מרציפן-הבשורה המשמחת של החורף (Nana10 - אוכל, 9.1.2018)
חשבתם שסופלה שוקולד הוא דבר מושחת? הסופלה המרציפני הזה עם נהר השוקולד שנשפך לכל עבר הוא הנאה צרופה לווריד, וחכו שתשמעו על האלפחורס
לכתבה המלאה
עוגת השוקולד שתכניע כל חובב מתוק (Nana10 - אוכל, 9.1.2018)
חשבתם שסופלה שוקולד הוא דבר מושחת? הסופלה המרציפני הזה עם נהר השוקולד שנשפך לכל עבר הוא הנאה צרופה לווריד, וחכו שתשמעו על האלפחורס
לכתבה המלאה
איפה לאכול בשוק התקווה? 18 מקומות שכדאי להכיר (ynet - אוכל, 9.1.2018)
עשו לעצמכם טובה וצאו לסיור קולינרי בשוק התקווה: מאפייה שמגישה לחוח וג׳חנון, תבשילים מרוקאיים, שיפודיות, דוכן פלאפל אחד שיש האומרים שהוא הטוב בארץ - ועוד
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מבקר אצל נתן התימני בבאר שבע (ynet - אוכל, 9.1.2018)
דוקטור שקשוקה נסע עד באר שבע בשביל לתקוע מרק רגל תימני, שיפודים ופיתות בעבודת יד. צפו
לכתבה המלאה
רן שמואלי: מדריך לירקות שורש של חורף (ynet - אוכל, 9.1.2018)
המתכון לפירה המושלם ועוד: ממיתוס של ראייה 6:6 ועד שמות משובשים ועובדות שישלחו אתכם לירקן הקרוב - הטיפים, הסודות, התוספות וקיצורי הדרך לשורשי החורף המושלמים. לגזור ולשמור
לכתבה המלאה
לביבות הבטטה בשוק: המוסד הקולינרי נסגר (Nana10 - אוכל, 8.1.2018)
אורנה ואלה, שהפכו לאחת המסעדות הכי מזוהות עם העיר הגדולה, החליטו לסגור את שעריהן דווקא אחרי מה שהגדירו כשנה המוצלחת בתולדותיהן
לכתבה המלאה
מאפה תימני של ארז קומרובסקי (ynet - אוכל, 8.1.2018)
מה מבין פולני במאפה סבאייה תימני? את זה תגלו בטור החדש של ארז קומרובסקי שמכין הפעם מאפה תימני עם שמרים וחמאה
לכתבה המלאה
המפה שתמצא לכם עצי פירות מיוחדים לאכילה (Nana10 - אוכל, 7.1.2018)
טעמתם פעם תות שחור? מתים על סלט פפאיה או שאתם בכלל בקטע של קינוחי פסיפלורה? את המפה העירונית הזאת לעצי פרי חופשיים לקטיפה ואכילה אתם חייבים להכיר
לכתבה המלאה
שווארמה חדשה למאיר אדוני ועוד מקומות חדשים בארץ (ynet - אוכל, 7.1.2018)
מעשנת בשרים חדשה בירושלים, השף מאיר אדוני פותח רשת שווארמה בסגנון מרוקאי, מסעדת מאכלי עדות בשוק הכרמל וגם בר ים-תיכוני ומסעדת בשר בקריית שמונה: כל המקומות שכדאי לכם להכיר בארץ
לכתבה המלאה
זן חדש של עגבניות זעירות ומתוקות (Nana10 - אוכל, 7.1.2018)
בערבה פיתחו זן חדש של עגבניות זעירות ומתוקות במיוחד, שגודלן כגודל חרוז. בסלט הבא שלכם?
לכתבה המלאה
מדעי החמין: כל מה שצריך לדעת לפני הסופה (Nana10 - אוכל, 4.1.2018)
שמאלנים וימנים, אשכנזים וספרדים, כולם מתאחדים בסוף השבוע סביב סיר הבשר, והקטניות, בדרך למאכל החורפי האולטימטיבי - ולשנ"צ שאחריו
לכתבה המלאה
הכירו את המסעדות הרומנטיות של אילת (ynet - אוכל, 31.12.2017)
עונת החורף מאפשרת להכיר את הצדדים הקולינריים והרגועים יותר של העיר הדרומית. לקראת סדרת הסופ"שים האטרקטיביים באילת לזוגות, חברים, משפחות וחובבי תרבות, שצפויה להתחיל במהלך ינואר, יצאנו לבדוק כמה מהמסעדות הכי רומנטיות בעיר וחזרנו מאוהבים - וגם עם מתכונים רומנטיים שיעשו לכם...
לכתבה המלאה
ברמן נגד רובוט: מי יכין קוקטייל טעים יותר? (ynet - אוכל, 31.12.2017)
מבחן מזיגה: נתנו לרובוט ולברמן להכין לנו שני קוקטיילים - של מי היה יותר טעים?
לכתבה המלאה
האיש שהביא את היין המבעבע לאיטליה (ynet - אוכל, 28.12.2017)
בקבוק שמפניה יקר לכם? נסו יין מבעבע איטלקי: קוראים לו קרלו גאנצ'יה והוא המהפכן שאחראי על ייצור המבעבע האיטלקי הראשון בשנת 1865. מתכוננים לערב השנה החדשה
לכתבה המלאה
מבעבעים לערב הסילבסטר (ynet - אוכל, 26.12.2017)
בועה בכוס יין: משימה קשה הוטלה על כתב האלכוהול שלנו - לטעום 60 מבעבעים ולבחור מתוכם 18 בלבד - רשימת היינות המבעבעים המומלצים לשנה החדשה
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה זולל קבב בבאר שבע (ynet - אוכל, 3.12.2017)
אחרי שכל הלילה חלם על קבב, הדוקטור שולף את הנשק הטריפוליטאי שלו, משתלט על המזנון של "קבב אמונה" בבאר שבע, ומבין שבמסעדה שיש בה משפחה יש גם אוכל עם נשמה
לכתבה המלאה
בחנו את עצמכם: כמה אתם באמת יודעים על בוז'ולה? (ynet - אוכל, 16.11.2017)
לרגל הבוז'ולה שנחגג היום בכל רחבי העולם, רצינו לבדוק עד כמה אתם מבינים בכלל מה זה בעצם אומר. צאו לדרך
לכתבה המלאה
האינדיפנדנט הכריז על תל אביב כבירת הטבעונות של העולם (ynet - אוכל, 7.11.2017)
אחרי שתל אביב הוגדרה כ"מכה" של הטבעונות, הכתיר אתמול (ב') העיתון הבריטי אינדינפנדנט את תל אביב כעיר הבירה הטבעונית של העולם. איתן שוורץ, עיריית תל אביב-יפו: "לא רק איל שני שר שיר הלל לעגבניות הישראליות"
לכתבה המלאה
מסעדת המוציא של השף אבי לוי פותחת את החורף עם חמארות עולמיות (מסעדות - איטי, 4.11.2017)
השף  אבי לוי שהתפרסם לאחר הזכיה בתוכנית מאסטר שף מתחיל מסורת חדשה לרגל עונת החורף – ערבי קונספט סובבי עולם במסעדת המוציא בירושלים
לכתבה המלאה
מסעדת עראיס ממתחם שרונה מפעילה משלוחים בתל אביב (מסעדות - איטי, 4.11.2017)
מסעדת עראיס ממתחם שרונה החלה להפעיל במערך משלוחים בתל אביב
לכתבה המלאה
מסעדות טבעוניות שכדאי להכיר (ynet - אוכל, 1.11.2017)
יום הטבעונות הבינלאומי שנחגג היום הזכיר לנו שישראל היא למעשה גן עדן לטבעונים, ושיש לנו כאן הרבה יותר מסעדות כאלה מאשר בכל מדינה אחרת באירופה או במזרח התיכון. יצאנו למסע חיפוש בארץ אחר המקומות שלא מגישים בהם מוצרים מן החי
לכתבה המלאה
הבוקרת שמטפלת בבשר שלכם (ynet - אוכל, 23.10.2017)
איילת גורדון היא בוקרת המגדלת בקר במרעה בצפון ומטפלת כיום בלמעלה ממאה ראשים על שטח של אלפי דונמים. "התוצרת הישראלית זה מה שמחזיק ומחזק אותנו בארץ, גם כלכלית וגם אידיאולוגית", אומרת. ויש גם מתכון לנתח מושלם של השף ירון קסטנבוים. צפו
לכתבה המלאה
נמסטה: מתכון הודי צמחוני (ynet - אוכל, 16.10.2017)
אחרי כל הבשר שזללנו בחודש האחרון, הגיע הזמן לקצת גיוון: מתכון צמחוני מהמטבח ההודי של תבשיל תרד עם גבינת פאניר שאפשר להכין בבית בקלות
לכתבה המלאה
ברבאטוב בהוד השרון - בר עם תפריט כריכים ומנות ראשונות (מסעדות - איטי, 12.10.2017)
בימים אלו משיק השף אוהד אמזלג בר חדש בהוד השרון – ברבאטוב בר ביתי פשוט בו מיישם אמזלג את כל הידע הרב שצבר במסעדות היוקרה אותן הוביל בעשור האחרון
לכתבה המלאה
רשת המסעדות ג'פניקה משיקה רול חדש בהשראת הסרט east side sushi (מסעדות - איטי, 29.9.2017)
רשת ג'פניקה מצרפת לתפריט המסעדה רול לטיני, המפגיש את המטבח הלטיני עם זה היפני. הרול החדש נוצר בהשראת east side sushi, סרטו עטור הפרסים של הבמאי והיוצר אנתוני לוצ'רו
לכתבה המלאה
מותג הברבן ויסקי ג'ים בים יגיע לישראל על ידי הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 29.9.2017)
המותג ג'ים בים, הברבן וויסקי הנמכר ביותר בעולם, מצטרף לרשימת המותגים המובילים המיובאים בבלעדיות מרחבי הגלובוס על ידי הכרם 
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מבקר אצל "הזקנה" (ynet - אוכל, 17.9.2017)
בשיכון ותיק באשדוד פגש הדוקטור אישה אחת, המכונה "הזקנה", שמבשלת אוכל מרוקאי במטבח שדה מאולתר בגינה ציבורית. אז למה בסוף הוא לא הצליח לקום מהכיסא? צפו
לכתבה המלאה
יקב אמפורה יוצא עם שלושה יינות חדשים לראש השנה (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
לקראת ראש השנה יוצא יקב אמפורה עם שלושה יינות חדשים: שני יינות אדומים ויין לבן 
לכתבה המלאה
שיבאס ריגאל אולטיס - ויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
שיבאס ריגאל, הוויסקי הסקוטי המדורג ראשון בעולם, משיק את שיבאס ריגאל אולטיס, וויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט
לכתבה המלאה
ארוחת סנדוויצ'ים במוצאי יום כיפור במלגו ומלבר (מסעדות - איטי, 11.9.2017)
זו השנה הרביעית ברציפות שמסעדת השף מלגו ומלבר תקיים ארוחת סנדוויצ'ים מושחתת לשבירת הצום בצאת יום כיפור במוצ"ש, 30 בספטמבר
לכתבה המלאה
בר יין ישראלי במלון דן אכדיה בהרצליה (יין ואלכוהול - איטי, 9.9.2017)
מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת: במלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה
לכתבה המלאה
ארוחה במחיר ארוחה עסקית במשך כל שעות היום (מסעדות - איטי, 9.9.2017)
חברת כרטיסי האשראי דיינרס יוצאת במהלך שיווקי אסטרטגי להגברת פעילות המותג בתחום המסעדות והקולינריה
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה והבגט הלוהט (ynet - אוכל, 29.8.2017)
הדוקטור מגלה מעורב ירושלמי במרכז מסחרי אפרורי בבת ים, בשעה שהוא חוזר מביקור בקופת חולים, שבמהלכו התבקש להיות בצום. יאכל או לא יאכל? צפו
לכתבה המלאה
פיצה האט דאבל רינג - משפחתית עם טבעות מוצרלה בקצוות (מסעדות - איטי, 25.8.2017)
פיצה האט, רשת הפיצריות הגדולה בישראל, משיקה פיצה חדשה: פיצת דאבל רינג. מדובר בפיצה משפחתית בעלת קראסט כפול, ממולא במוצרלה
לכתבה המלאה
ויסקי יפני IWAI Tradition - חדש בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 25.8.2017)
חטיבת האלכוהול של טמפו החלה לייבא לראשונה בישראל וויסקי יפני IWAI Tradition, וויסקי שיצרנו מעיד עליו כבעל ארומות עם ניחוחות של עוגיות חמאתיות ורמיזות של שוקולד חלב וטעמים של תבלינים מתוקים, קינמון ופירות כהים ביניהם שזיפים וצימוקים
לכתבה המלאה
כך תכינו תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי (ynet - אוכל, 9.8.2017)
זעתר יבש, פפריקה מעושנת, תפוחי אדמה - ואתם כמעט שם: ננה שרייר מגישה מתכון מנצח וקל להכנה של תפוחי אדמה בתנור, כמו שהיא זוכרת מבית אבא
לכתבה המלאה
כשהחופש משתלט: מבלים עם הילדים בשוק (ynet - אוכל, 9.8.2017)
חודש אוגוסט מכביד עלינו לא רק עם חום לוהט ולחות גבוהה, אלא גם עם הצורך למצוא פעילויות לילדים שסיימו את הקייטנות. אז מה עושים עם הקטנים, איך מעסיקים אותם יום שלם ואיך עושים קניות בשקט? יצאנו לשוק
לכתבה המלאה
לפצח את התרנגולת: תכירו את מלך העופות (ynet - אוכל, 19.7.2017)
אחרי הקייטרינג המצליח ומסעדת 'קלרו', הגיע הזמן להוציא את העופות לעולם: קוקוריקו החדשה של השף רן שמואלי מציעה מפגש עסיסי עם עוף ללא עצמות. צפו
לכתבה המלאה
"יש משהו טהור בלחם" (ynet - אוכל, 5.7.2017)
מה הקשר בין אפייה לאדריכלות, מדוע לאדון שיפון קוראים כך ומה שמו האמיתי, ואיך מכינים לחם שיפון משובח וכמה שעות הוא צריך להיות בקירור? כל התשובות על אפייה מעולה ויש גם מתכון
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו לחם בירה (ynet - אוכל, 4.6.2017)
בלי שמרים, בלי התפחה ובלי כאב ראש: מתכון ללחם בירה וגבינה בצ'יק צ'ק
לכתבה המלאה
הדוקטור בדיאטה: במקום לאפה תאכלו פיתה (ynet - אוכל, 1.6.2017)
מה עושה דוקטור שקשוקה כשהוא רוצה להוריד במשקל? אוכל פיתה במקום לאפה - ויש לו גם טריקים נוספים: ביקור בשווארמה בנחלת יצחק
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה מבקר בסביח של עובד בגבעתיים (ynet - אוכל, 21.5.2017)
שבוע אחרי שהפועל תל אביב ירדה ליגה, מבקר הדוקטור בסביח של עובד בגבעתיים, לומד מה זה 1:1 בדרבי ומכריז: "אכלתי את אחת הפיתות הכי טובות בחיים שלי"
לכתבה המלאה
יום בחיי בוקר ישראלי (ynet - אוכל, 27.4.2017)
ים גורן, תושב מבוא חמה הוא מגדל בקר בדרום רמת הגולן. "מאז שאני ילד אני מסתובב פה. הזיכרונות שיש לי זה בעלי חיים, הטבע, האדמה", הוא אומר. איך הוא מתכונן ליום העצמאות ואיך הוא אוהב את הבשר שלו? צפו
לכתבה המלאה
עראייס כשר לפסח (ynet - אוכל, 12.4.2017)
המנה שכבשה את תפריטי המסעדות בשנה האחרונה בגרסה הכשרה לפסח: עראייס - בשר טחון בתוך בצק מדומה העשוי מקמח מצה ומצות
לכתבה המלאה
ארוחה במתנה: כך תפתיעו את המארחים שלכם (ynet - אוכל, 28.3.2017)
שוב חג ושוב קניות, ומה עם המתנות? הנה הצעה למנה מושקעת שלא מצריכה הרבה עבודה ויש בה יותר מרעיון אחד למתנה שווה שהמארחים שלהם יאהבו לקבל
לכתבה המלאה
מוזס משיקה תפריט חדש עם 13 המבורגרים מיוחדים (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת המסעדות MOSES (מוזס) משיקה תפריט המאחד את מנות הזהב מכל השנים לצד קטגוריית THE BURGER MANIA: מבחר של 13 המבורגרים קלאסיים ומיוחדים
לכתבה המלאה
המבורגר עוף מצטרף לתפריט של רשת אגאדיר (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת אגאדיר משיקה מנות חדשות כהרחבה לתפריט הקיים, כאשר לצידן מוצע בכל אחד מסניפי הרשת תפריט קוקטיילים אלכוהוליים במחיר של 29 שקלים
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט רוסי עם תפוחי אדמה ובצל (ynet - אוכל, 30.1.2017)
אתם לא חייבים להיות רוסים בשביל להכין סלט תפוחי אדמה מנצח: מתכון פשוט לסלט שיכול להיות תוספת מושלמת לארוחה קלה
לכתבה המלאה
בירה שוף תשווק בישראל על ידי חברת הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
חברת הכרם משקאות חריפים בע"מ, יבואנית האלכוהול, היין והבירה, ממשיכה להרחיב את סל מוצריה ותפיץ בישראל את מותג הבירות הבלגי המוביל– בירת שוף, מבית דובל מורטגט. שוף הינה בירה בלגית המיוצרת בכפר אשוף שביערות הארדן
לכתבה המלאה
ברגר קינג פותחת שלושה סניפים חדשים (מסעדות - איטי, 23.1.2017)
ברגר קינג ישראל מודיעה על פתיחת 3 סניפים ברבעון הראשון של שנת 2017. יחד עם הסניפים החדשים הרשת תמנה 8 מסעדות. בקרוב הרשת תודיע על פתיחת מסעדות נוספות
לכתבה המלאה
מארז יין ליום האהבה מיקבי ברקן (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
יקבי ברקן, מציג לרגל הוולנטיינ'ס דיי, מארז מסדרת סופרייר, יין הדגל של יקבי ברקן. המארז מכיל שני בקבוקי יין מסדרת הדגל סופרייר - קברנה סוביניון בציר 2012 ופטי ורדו, בציר 2010
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו המבורגר מגרה (ynet - אוכל, 5.1.2017)
מתים על המבורגר? כנסו למטבח ותכינו בעצמכם תוך פחות מחמש דקות: מתכון מהיר וקולע להמבורגר קלאסי
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה (ynet - אוכל, 26.12.2016)
המתכון הזה הוא הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחנוכה הזה. ולמה? הוא פשוט, מהיר, קל, והכי חשוב - טעים בטירוף. המלצת המערכת: הכינו כמות כפולה, הלביבות האלה מתחסלות במהירות
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון למוקפץ חמוץ חריף (ynet - אוכל, 6.12.2016)
השף יהונתן בורוביץ' אסף את כל הירקות הכי בריאים וצבעוניים שמצא בשוק, והכין מהם מנה מנצחת של בקר מוקפץ בסגנון אסייתי. כך תעשו את זה בבית
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט קפרזה קצת אחרת (ynet - אוכל, 27.11.2016)
שכחו כל מה שידעתם על סלט קפרזה והתחילו לגלגל: נכון שיש בו מוצרלה, בזיליקום ועגבניות, אבל בזה מסתכם כל הדמיון בינו לבין המקור - מתכון לסלט קפרזה מגולגל
לכתבה המלאה
"דלישס": סטייק רוקה עם טוויסט (ynet - אוכל, 20.11.2016)
בלי לטגן, בלי לצלות ובלי להזיע על המנגל - כל מה שאתם צריכים בשביל המתכון הזה זה צלחת לוהטת, קצב שיפרוס לכם נתחי בשר דקיקים ותיאבון בריא - כך תכינו סטייק עם עלי רוקט
לכתבה המלאה
הרבה יותר מסלט: פאטוש בפיתה (ynet - אוכל, 13.11.2016)
רוצים להרשים את האורחים במנה קלה וטעימה? כך תעשו סלט פאטוש בתוך פיתה קריספית אפויה - גם בריא, גם יפה והכי חשוב - טעים ומגרה
לכתבה המלאה
יקב היוצר - יקב חדש עם יינות שזכו בפרסים (יין ואלכוהול - איטי, 16.3.2016)
יינות חדשים של יקב חדש מבית יקבי ארזה יוצאים בימים אלה: "יקב היוצר", שהקמתו הסתיימה בימים אלו ממש כאגף נפרד בסמיכות ליקבי ארזה שנמצא בסמוך לירושלים
לכתבה המלאה
בירה קרומבאכר פילס מושקת בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 18.6.2015)
בירה Krombacher pils -קרומבאכר פילס מושקת בישראל. מדובר בבירת פילסנר, הנחשבת לבירת הדגל של המבשלה
לכתבה המלאה
סדרת הוויסקי טומאטין מתרחבת עם סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש (יין ואלכוהול - איטי, 6.4.2015)
  החברה הסקוטית מרחיבה את סדרת הויסקי טומאטין ומשיקה סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש
לכתבה המלאה