קוקו משוגע על בישול - חדשות אוכל 
חדשות אוכל
אבי לוי מכין צוואר טלה בערמונים (ynet - אוכל, 21.2.2018)
ערמונים אפשר לאכול בכל מיני אופנים, אבל השף אבי לוי אוהב לדחוף אותם לתוך הסירים ולהכין מהם תבשילים שמעניקים מתיקות מתונה למנה
לכתבה המלאה
תראו איזו מסעדה ניו יורקית מגיעה לישראל (Nana10 - אוכל, 21.2.2018)
אחרי שסגר את "כתית" ו"מזללה" ופתח מסעדה בניו יורק, השף מאיר אדוני חוזר ארצה עם פופ אפ קולינרי ומקים את מסעדתו הניו יורקית בלב תל אביב, אבל יש גם בשורה עצובה
לכתבה המלאה
מלך הצ'יפס: מתכון לפטאטאס בראווס של טפאו (Nana10 - אוכל, 20.2.2018)
זה רק נראה כמו צ'יפס, אבל האמת מאחורי קוביות תפוחי האדמה האלה פריכה מאוד ואפילו מדי, לכן הן כל כך ממכרות. את מנת הדגל הזו כדאי להכין מראש בכמות כפולה
לכתבה המלאה
הפטיסרי הזה הוא הסוד השמור של הירושלמים (Nana10 - אוכל, 20.2.2018)
פריז-ברסט בטעם במבה, ממתק שוקולד נוסטלגי, עוגת פררו רושה וגם מאפינס גזר עם טריק ממכר - הכירו את גן העדן לחובבי המתוקים
לכתבה המלאה
קרין גורן מגזימה? שימו לב למפלצת הסניקרס (Nana10 - אוכל, 20.2.2018)
באמת שלא נעים לנו לעשות לכם את זה, אבל היצירה הזאת מושחתת ומשוגעת מדי כדי להישאר אנונימית. הכירו את העוגה המוזרקת, שהופכת כל פנטזיה על ממתק לעוגת שמרים אמיתית
לכתבה המלאה
כך תכינו נתח בשר בתנור (ynet - אוכל, 20.2.2018)
רוצים להכניס לתנור נתח בשר גדול ולשכוח ממנו לשלוש שעות? לאיש הבשר שלנו, השף ירון קסטנבוים, יש מתכון בשבילכם מאונטר ריב של פרה מגידול מקומי
לכתבה המלאה
כך תכינו מאפה חצילים וגבינה של ארז קומרובסקי (ynet - אוכל, 20.2.2018)
ארז קומרובסקי משדך חצילים ושלל גבינות למאפה טעים מבצק ללא שמרים
לכתבה המלאה
אנשי אלכוהול? יין הפטל השחור שיפתיע אתכם (Nana10 - אוכל, 20.2.2018)
הוא יעלה לכם לראש בשנייה ואז ישטוף את הכל במתיקות עמוקה, ואם תצרפו אליו שוקולד הוא יכפיל את טעמו. הכירו את יין פירות היער החדש, שרק נשמע כמו משהו מתוק ותמים
לכתבה המלאה
5,000 שקלים ויש גבינה טבעונית על שמכם (ynet - אוכל, 19.2.2018)
תמיד חלמתם על גבינה טבעונית שתקרא על שמכם? עכשיו זה אפשרי אם רק תתמכו בהדסטארט למיכשור ורכבי שינוע למפעל לגבינות טבעוניות
לכתבה המלאה
מהי הפסטה האהובה על מירי רגב? (ynet - אוכל, 19.2.2018)
הנשיא לא יכול לעמוד בפני ספגטי נפוליטנה עם פפריקה חריפה של רעייתו, נחמה ריבלין; פסטה בולונז מעניקה לג'ודוקא אורי ששון אנרגיות לפני תחרויות; ניר ברקת לא מוותר על פסטה ברוטב עגבניות עם צלפים וטונה; וגם פסטה בסגנון ים-תיכוני של השרה מירי רגב: לרגל מרתון ירושלים קיבצנו...
לכתבה המלאה
מיכל אנסקי: "יש תחושה של מהפכה, מותר לנו להתלבש איך שאנחנו רוצות" (ynet - אוכל, 19.2.2018)
התואר "הרגליים של המדינה" דווקא משמח את מיכל אנסקי, שחוגגת בימים אלה שנתיים לשוק שלה ברמת החייל וכבר עובדת במרץ על השוק הכשר בניו יורק. "מותר לנו להתלבש איך שאנחנו רוצות ובה בעת להיות אמהות, לנהל עסק ולהיות בוסיות נהדרות, וזה לא סותר"
לכתבה המלאה
ארוחת הבוקר הממציאה את האגז בנדיקט מחדש (Nana10 - אוכל, 18.2.2018)
בורקס כנאפה בעל אלף פריכויות, מאזטים שמצדיקים מחיאות כפיים לשף ומנת ביצים עלומות עם רוטב אלוהי שמחליף את ההולנדז. מעט מאוד אנשים שמעו על המקום הזה, וחבל
לכתבה המלאה
איך מכינים ורניקי? 4 מתכונים מהמטבח הרוסי (ynet - אוכל, 18.2.2018)
השף שאול בן אדרת מגיש 4 מתכונים מהמטבח הרוסי: בלינצ'ס, סלט אוליביה, ורניקי ברוטב דובדבנים וסלט סלק ותפוחים
לכתבה המלאה
המסעדה החדשה במקום "רפאל", שווארמה חדשה למאיר אדוני ועוד מקומות חדשים (ynet - אוכל, 18.2.2018)
תמונות ראשונות ממסעדת "הולה" של השף ויקטור גלוגר שתיפתח בסוף השבוע, שווארמה "דוניא" של מאיר אדוני נפתחה כבר, כריכים חדשים בצומת אלפי מנשה, חומוסייה בבת ים ועוד מקומות חדשים בארץ, שכדאי לכם להכיר
לכתבה המלאה
10 שפים מגלים איך להכין עוף מושלם בתנור (Nana10 - אוכל, 18.2.2018)
העלים הסודיים של ארז קומרובסקי, המשרה האלוהית של יובל בן נריה, וגם - משחת קסמים שהמציא איש הבשר מתן אברהמס. 10 מתכונים מושלמים לעוף עסיסי אך קריספי בתנור
לכתבה המלאה
המקומות הטעימים שכדאי לכם להכיר ברמת השרון (ynet - אוכל, 16.2.2018)
בין שדות ובין כרמים: חשבתם שרמת השרון היא פרבר מנומנם של תל אביב ולא יותר? תחשבו שוב. יצאנו לבדוק מה יש לאכול בעיר הפסטורלית ומצאנו מקום נסתר שמוכר אוכל מוכן ואורגני שאפשר לקחת הביתה, מסעדת דגים ופירות ים, פיצריית בוטיק, בתי קפה, ברים ואפילו חומוסייה אחת
לכתבה המלאה
מייסד תנועת סלואו פוד העולמית: "הישראלים סקרנים לגסטרונומיה חדשה" (ynet - אוכל, 16.2.2018)
הנשיא האגדי של תנועת הסלואו פוד העולמית בריאיון ראשון לתקשורת הישראלית: "אם מישהו חושב שהאוכל הכי טוב קיים רק אצלו בבית, אולי מוטב שלא ייצא ממנו"
לכתבה המלאה
כל אחד יכול: מתכון לפנקוטה תות (ynet - אוכל, 16.2.2018)
האדום הזה עושה לה טוב: רותי קינן מכינה קינוח פנקוטה איטלקי, ומשדרגת אותו בקולי אדום ומתוק מתותים טריים שאפשר למצוא עכשיו בכל ירקנייה. אתם יכולים להחליף את הרוטב בשוקולד, קרמל או סירופ לטעמכם
לכתבה המלאה
האם מסעדותיו של השף ג'יימי אוליבר בקריסה כלכלית? (ynet - אוכל, 15.2.2018)
לפעמים אימפריות נופלות, ולא רק אצלנו: הרשת האיטלקית של "השף העירום" צברה חובות של יותר מ-355 מיליון שקל; בין 25-12 סניפים של הרשת צפוים להיסגר ו-450 עובדים יפוטרו. מהחברה נמסר בתגובה: "יש לנו מותג חזק ואנו מתמקדים בהבאת רמה גבוהה של שירות, טעם וניסיון ללקוחותינו"
לכתבה המלאה
כך תכינו את החמין המושלם (ynet - אוכל, 15.2.2018)
עם קישקע, עם קוקלה, בסגנון אשכנזי או מזרחי, עם פירות יבשים או בכלל עם מקרוני: מאיר בולקה עם קווים לדמותו של התבשיל הכי יהודי שיש - חמין או צ'ולנט, אם תרצו. וגם - שתי גרסאות לחמין וטיפים למנה המושלמת
לכתבה המלאה
מאפינס צ'אי מסאלה מעולים ב-10 דקות (Nana10 - אוכל, 15.2.2018)
אגוז מוסקט, קינמון והל נכנסים לתוך מאפינס אווריריים מבצק חלב, וזה הכי פשוט וקל בעולם. מתכון מנצח של עופר בן נתן, קונדיטור בק דור וניטן תאי
לכתבה המלאה
"להחזיק יחד מסעדה זה לא קל אבל זה מחזק את הזוגיות" (ynet - אוכל, 14.2.2018)
שבעה זוגות שחולקים יחד לא רק חיים משותפים אלא גם עבודה משותפת במסעדה חושפים את הכל: "מסעדנות הוא תחום רווי קשיים ויש בו אתגרים ללא סוף, אבל כל אתגר וכל קושי הם הזדמנות להעמיק את מערכת היחסים"
לכתבה המלאה
"להחזיק יחד מסעדה זה לא קל אבל זה מחזק את הזוגיות" (ynet - אוכל, 14.2.2018)
שבעה זוגות שחולקים יחד לא רק חיים משותפים אלא גם עבודה משותפת במסעדה חושפים את הכל: "מסעדנות הוא תחום רווי קשיים ויש בו אתגרים ללא סוף, אבל כל אתגר וכל קושי הם הזדמנות להעמיק את מערכת היחסים"
לכתבה המלאה
11 סצנות האוכל הרומנטיות ביותר בקולנוע (ynet - אוכל, 14.2.2018)
מהשמפניה והתותים ב"אישה יפה", דרך הספגטי ב"יפהפייה והיחפן" ועד המילקשייק האגדי ב"ספרות זולה": לרגל החג הרומנטי בשנה, קבלו את סצנות האוכל והתשוקה הבלתי נשכחות בקולנוע
לכתבה המלאה
המזנון בנ"י: איילשניזם במיטבו, זה מספיק? (Nana10 - אוכל, 13.2.2018)
הפיתות שונות, חלקן לא היו מתקבלות בהבנה בישראל, והגזוז הוא פנטזיה רחוקה. כתבנו אכל במזנון ניו יורק, התאפק לא לעשות סלפי עם אייל שני וחזר מבולבל כדי לספר. ביקורת
לכתבה המלאה
איפה לאכול בוולנטיינס דיי 2018? (Nana10 - אוכל, 13.2.2018)
אם בחרתם לחגוג את וולנטיין עם קצת שמפניה ומנות חלוקה פוטוגניות, המדריך הזה עבורכם: כל המנות, הטעמים והקינוחים המתוקים ליום האהבה, כולל הברקות שמתחשבות בכיס
לכתבה המלאה
קרב הצ'יפס הגדול: פטאט נגד אמסטרדם פרייז (ynet - אוכל, 13.2.2018)
ביקרנו בשני דוכני צ'יפס בתל אביב ובדקנו באיזה מהם יש את הצ'יפס הטעים ביותר, ועל הדרך גם גילינו איולי קנאביס ורוטב שוקולד לצ'יפס. צפו
לכתבה המלאה
מה אפשר להכין מכרוב לבן? (ynet - אוכל, 12.2.2018)
הוא זול, הוא נגיש והוא יהיה טעים בכל דרך שתבחרו להכין אותו: השף מוטי טיטמן מגיש מתכון מנצח של כרוב אפוי בתנור
לכתבה המלאה
המצאה בריבוע: מה שרציתם לדעת על שקדי מרק (Nana10 - אוכל, 11.2.2018)
הם לא ממש שקדים, ולא צריך מרק כדי לאכול אותם - ובכל זאת, המוצר שהומצא בשנת 1952 הפך לאחד המזוהים ביותר עם המטבח הישראלי • 70/70: פרויקט מיוחד
לכתבה המלאה
סיפורי מרק: בפסטיבל החורפי הזה כל הקערות (Nana10 - אוכל, 8.2.2018)
אם אתם בקרייבינג בלתי נגמר למרק, האירוע הזה מיועד לכם. מרק שורפה בוכרי, נזיד עדשים וצ'אודר דגים, וכולם ב-10 שקלים. כל הפרטים על הפסטיבל החורפי הכי מחמם בעיר
לכתבה המלאה
מי תיכנס לנעליו של יונתן רושפלד בתוכנית? (Nana10 - אוכל, 7.2.2018)
מה קורה בחיים של השף יונתן רושפלד, ומי הולך באופן מפתיע להרוויח מזה ממש בקרוב?
לכתבה המלאה
מחפשים עסקית שווה? תזכרו את המקום הזה (Nana10 - אוכל, 7.2.2018)
מנות ענקיות, רטבים שמחייבים טבילת לחם ומחיר שלא מכביד על הארנק. דגים 206 נמצאת כבר 20 שנה בשטח, אבל ספק אם אי פעם אכלתם בה
לכתבה המלאה
הבראנץ' הזה הוא חובה לכל חובבי יפן (Nana10 - אוכל, 7.2.2018)
ביצת אונסן, טמפורה שממציאה את הפריכות מחדש וקרואסון צ'דר וקימצ'י בחמאת אצות. הכירו את הבנטו-בראנץ' הכי מסעיר בעיר
לכתבה המלאה
טעים: מילקשייק קרמבו ועוגת גבינה מטוגנת (Nana10 - אוכל, 6.2.2018)
וגם: הגלידה שגורמת למאנצ'יז ומספקת אותו בביס אחד, והגרסה המושחתת של מסעדת ההגזמות לכוס קפה. פינת ההמלצות של יעל רייף
לכתבה המלאה
בלי לפרק את הארנק: ארוחת שף עד 60 שקל (ynet - אוכל, 6.2.2018)
במקום להוציא הרבה כסף על ארוחה במסעדה או על טייק-אווי, למה שלא תנסו להרכיב לעצמכם ארוחה מפוארת עם דברים טעימים שאתם אוהבים בפחות מ-60 שקלים. ויש גם הצעות למופעי מוזיקה בשוק הקולינרי אושימרקט בכל שבוע. מאיה שוסטר עם כמה רעיונות טעימים וזולים
לכתבה המלאה
אחרי חצ'פורי: בירת הקולינריה החדשה בישראל (Nana10 - אוכל, 5.2.2018)
ארוחות פאר בפחות מ-50 שקלים, סדנאות אוכל, תוצרת מקומית בגרושים והמון אלכוהול מקומי. הצד המפתיע של העיר הגאורגית הצנועה
לכתבה המלאה
אלו המאפיות הכי טובות בצפון (Nana10 - אוכל, 4.2.2018)
פלוט סלק שצובע את הידיים בסגול, סקונס שמחזיר למאפה את הכבוד הראוי ולחם טוטם שחותכים לאורך ומציפים בחמאה. הכירו את המאפיות שיגרמו לכם להיכנס לאוטו ולטוס לצפון
לכתבה המלאה
לאכול קרואסון עם צ'ופסטיקס: אוכל מכל קצוות תבל על שולחן אחד (ynet - אוכל, 1.2.2018)
השולחן הישראלי מורכב ממנות שהתקבצו כמונו, מכל קצוות תבל. עד כמה אתם מכירים את מקורן של המנות שהפכו לחלק מהתפריט היום יומי שלנו, ואיפה תוכלו למצוא אותן תחת קורת גג אחת? ויש גם מתכוני דגים של השפים ינאי ארז וניר כרמלי בעלי רשת "בר דגים"
לכתבה המלאה
אייל שני מגיע לניו יורק (Nana10 - אוכל, 31.1.2018)
אחרי אירופה ואוסטרליה הגיעה תורה של ניו יורק. כל הפרטים על סניף ה"מזנון" החדש שנפתח השבוע בתפוח הגדול, כולל בשורה עצובה לאוהבי הפיתות
לכתבה המלאה
הפירות המשכרים של ט"ו בשבט (ynet - אוכל, 31.1.2018)
פטל אדום, פסיפלורה ואתרוג יפני: משקאות פירותיים במיוחד שתוכלו להשיג בארץ ויעשו לכם שמח בט"ו בשבט
לכתבה המלאה
המעדנייה הזאת שונה מכל האחרות (Nana10 - אוכל, 31.1.2018)
חריימה, שווארמה, גולאש, ולקינוח המון עוגות שמרים חמות, כלי בית וזרי פרחים. "משק ברזילי" הטבעונית פותחת מעדנייה שתעשה שמח גם לאוכלי כל
לכתבה המלאה
צמחונים וקרניבורים על שולחן אחד (ynet - אוכל, 22.1.2018)
יציאה כמשפחה למסעדה מלווה בדרך כלל בקשיים, כי לכל אחד יש רצונות ודרישות אחרות, בשרי, חלבי, דגים או צמחוני. איך בכל זאת אפשר לשבת יחד על שולחן אחד שיתאים לכל המשפחה? שוקי האוכל המוכן והקולינריה שכבשו את העולם הגיעו גם לישראל. הכירו את המתחם הקולינרי "אושימרקט" שנפתח...
לכתבה המלאה
הצרפתים משקיעים ביקבים ישראלים (ynet - אוכל, 16.1.2018)
לא רק נדל"ן קרוב לים: תושבי חוץ צרפתים יהודים החלו להשקיע ביקבים ישראלים. "המיסוי הגבוה על אנשי עסקים ובעלי הון בצרפת, שכנעו אותי למכור את העסק שלי, לעלות ארצה ולפתוח יקב"
לכתבה המלאה
המהפכה השקטה: תעשיית האלכוהול של צרפת חוזרת למקורות (ynet - אוכל, 11.1.2018)
תעשיית האלכוהול בצרפת עוברת בימים אלה מהפכה שמחזירה אותה למקורות. האם בקרוב ישתנה כל מה שידענו על קוניאק, ארמניאק וקלבדוס, ואיזה אלכוהול זכה לשם "הביטקוין של האלכוהול"?
לכתבה המלאה
אוכל, דרומה אוכל - המסעדות שהאילתיים אוהבים (ynet - אוכל, 11.1.2018)
הם מכירים את הבעלים, השפים, הטבחים, איפה האוכל שווה את המחיר ומה הן מלכודות התיירים שלא מומלץ להתקרב. לקראת סדרות הסופ"שים שתיירות אילת מציעה בחודשי החורף, יצאנו לדגום ולבדוק את המסעדות שהאיילתים ממליצים לאכול בהן. צפו
לכתבה המלאה
תערוכת סומלייה תפתח את שבוע היין (ynet - אוכל, 10.1.2018)
בשבוע הבא תיפתח תערוכת סומלייה ה-15 בהיכל התרבות בתל אביב, ולראשונה מוזמן גם הקהל הרחב ולא רק הקהל המקצועי. החגיגות יימשכו עם שבוע היין, שיכלול טעימות יין, הדרכות ומבצעים ביקבים ובחנויות היין. שי שגב ליקט המלצות מהתערוכה לכל מה שאסור לכם לפספס
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מבקר אצל נתן התימני בבאר שבע (ynet - אוכל, 9.1.2018)
דוקטור שקשוקה נסע עד באר שבע בשביל לתקוע מרק רגל תימני, שיפודים ופיתות בעבודת יד. צפו
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה זולל קבב בבאר שבע (ynet - אוכל, 3.12.2017)
אחרי שכל הלילה חלם על קבב, הדוקטור שולף את הנשק הטריפוליטאי שלו, משתלט על המזנון של "קבב אמונה" בבאר שבע, ומבין שבמסעדה שיש בה משפחה יש גם אוכל עם נשמה
לכתבה המלאה
האינדיפנדנט הכריז על תל אביב כבירת הטבעונות של העולם (ynet - אוכל, 7.11.2017)
אחרי שתל אביב הוגדרה כ"מכה" של הטבעונות, הכתיר אתמול (ב') העיתון הבריטי אינדינפנדנט את תל אביב כעיר הבירה הטבעונית של העולם. איתן שוורץ, עיריית תל אביב-יפו: "לא רק איל שני שר שיר הלל לעגבניות הישראליות"
לכתבה המלאה
מסעדת המוציא של השף אבי לוי פותחת את החורף עם חמארות עולמיות (מסעדות - איטי, 4.11.2017)
השף  אבי לוי שהתפרסם לאחר הזכיה בתוכנית מאסטר שף מתחיל מסורת חדשה לרגל עונת החורף – ערבי קונספט סובבי עולם במסעדת המוציא בירושלים
לכתבה המלאה
מסעדת עראיס ממתחם שרונה מפעילה משלוחים בתל אביב (מסעדות - איטי, 4.11.2017)
מסעדת עראיס ממתחם שרונה החלה להפעיל במערך משלוחים בתל אביב
לכתבה המלאה
מסעדות טבעוניות שכדאי להכיר (ynet - אוכל, 1.11.2017)
יום הטבעונות הבינלאומי שנחגג היום הזכיר לנו שישראל היא למעשה גן עדן לטבעונים, ושיש לנו כאן הרבה יותר מסעדות כאלה מאשר בכל מדינה אחרת באירופה או במזרח התיכון. יצאנו למסע חיפוש בארץ אחר המקומות שלא מגישים בהם מוצרים מן החי
לכתבה המלאה
נמסטה: מתכון הודי צמחוני (ynet - אוכל, 16.10.2017)
אחרי כל הבשר שזללנו בחודש האחרון, הגיע הזמן לקצת גיוון: מתכון צמחוני מהמטבח ההודי של תבשיל תרד עם גבינת פאניר שאפשר להכין בבית בקלות
לכתבה המלאה
ברבאטוב בהוד השרון - בר עם תפריט כריכים ומנות ראשונות (מסעדות - איטי, 12.10.2017)
בימים אלו משיק השף אוהד אמזלג בר חדש בהוד השרון – ברבאטוב בר ביתי פשוט בו מיישם אמזלג את כל הידע הרב שצבר במסעדות היוקרה אותן הוביל בעשור האחרון
לכתבה המלאה
רשת המסעדות ג'פניקה משיקה רול חדש בהשראת הסרט east side sushi (מסעדות - איטי, 29.9.2017)
רשת ג'פניקה מצרפת לתפריט המסעדה רול לטיני, המפגיש את המטבח הלטיני עם זה היפני. הרול החדש נוצר בהשראת east side sushi, סרטו עטור הפרסים של הבמאי והיוצר אנתוני לוצ'רו
לכתבה המלאה
מותג הברבן ויסקי ג'ים בים יגיע לישראל על ידי הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 29.9.2017)
המותג ג'ים בים, הברבן וויסקי הנמכר ביותר בעולם, מצטרף לרשימת המותגים המובילים המיובאים בבלעדיות מרחבי הגלובוס על ידי הכרם 
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מבקר אצל "הזקנה" (ynet - אוכל, 17.9.2017)
בשיכון ותיק באשדוד פגש הדוקטור אישה אחת, המכונה "הזקנה", שמבשלת אוכל מרוקאי במטבח שדה מאולתר בגינה ציבורית. אז למה בסוף הוא לא הצליח לקום מהכיסא? צפו
לכתבה המלאה
יקב אמפורה יוצא עם שלושה יינות חדשים לראש השנה (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
לקראת ראש השנה יוצא יקב אמפורה עם שלושה יינות חדשים: שני יינות אדומים ויין לבן 
לכתבה המלאה
שיבאס ריגאל אולטיס - ויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
שיבאס ריגאל, הוויסקי הסקוטי המדורג ראשון בעולם, משיק את שיבאס ריגאל אולטיס, וויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט
לכתבה המלאה
ארוחת סנדוויצ'ים במוצאי יום כיפור במלגו ומלבר (מסעדות - איטי, 11.9.2017)
זו השנה הרביעית ברציפות שמסעדת השף מלגו ומלבר תקיים ארוחת סנדוויצ'ים מושחתת לשבירת הצום בצאת יום כיפור במוצ"ש, 30 בספטמבר
לכתבה המלאה
בר יין ישראלי במלון דן אכדיה בהרצליה (יין ואלכוהול - איטי, 9.9.2017)
מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת: במלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה
לכתבה המלאה
ארוחה במחיר ארוחה עסקית במשך כל שעות היום (מסעדות - איטי, 9.9.2017)
חברת כרטיסי האשראי דיינרס יוצאת במהלך שיווקי אסטרטגי להגברת פעילות המותג בתחום המסעדות והקולינריה
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה והבגט הלוהט (ynet - אוכל, 29.8.2017)
הדוקטור מגלה מעורב ירושלמי במרכז מסחרי אפרורי בבת ים, בשעה שהוא חוזר מביקור בקופת חולים, שבמהלכו התבקש להיות בצום. יאכל או לא יאכל? צפו
לכתבה המלאה
פיצה האט דאבל רינג - משפחתית עם טבעות מוצרלה בקצוות (מסעדות - איטי, 25.8.2017)
פיצה האט, רשת הפיצריות הגדולה בישראל, משיקה פיצה חדשה: פיצת דאבל רינג. מדובר בפיצה משפחתית בעלת קראסט כפול, ממולא במוצרלה
לכתבה המלאה
ויסקי יפני IWAI Tradition - חדש בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 25.8.2017)
חטיבת האלכוהול של טמפו החלה לייבא לראשונה בישראל וויסקי יפני IWAI Tradition, וויסקי שיצרנו מעיד עליו כבעל ארומות עם ניחוחות של עוגיות חמאתיות ורמיזות של שוקולד חלב וטעמים של תבלינים מתוקים, קינמון ופירות כהים ביניהם שזיפים וצימוקים
לכתבה המלאה
כך תכינו תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי (ynet - אוכל, 9.8.2017)
זעתר יבש, פפריקה מעושנת, תפוחי אדמה - ואתם כמעט שם: ננה שרייר מגישה מתכון מנצח וקל להכנה של תפוחי אדמה בתנור, כמו שהיא זוכרת מבית אבא
לכתבה המלאה
כשהחופש משתלט: מבלים עם הילדים בשוק (ynet - אוכל, 9.8.2017)
חודש אוגוסט מכביד עלינו לא רק עם חום לוהט ולחות גבוהה, אלא גם עם הצורך למצוא פעילויות לילדים שסיימו את הקייטנות. אז מה עושים עם הקטנים, איך מעסיקים אותם יום שלם ואיך עושים קניות בשקט? יצאנו לשוק
לכתבה המלאה
לפצח את התרנגולת: תכירו את מלך העופות (ynet - אוכל, 19.7.2017)
אחרי הקייטרינג המצליח ומסעדת 'קלרו', הגיע הזמן להוציא את העופות לעולם: קוקוריקו החדשה של השף רן שמואלי מציעה מפגש עסיסי עם עוף ללא עצמות. צפו
לכתבה המלאה
"יש משהו טהור בלחם" (ynet - אוכל, 5.7.2017)
מה הקשר בין אפייה לאדריכלות, מדוע לאדון שיפון קוראים כך ומה שמו האמיתי, ואיך מכינים לחם שיפון משובח וכמה שעות הוא צריך להיות בקירור? כל התשובות על אפייה מעולה ויש גם מתכון
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו לחם בירה (ynet - אוכל, 4.6.2017)
בלי שמרים, בלי התפחה ובלי כאב ראש: מתכון ללחם בירה וגבינה בצ'יק צ'ק
לכתבה המלאה
הדוקטור בדיאטה: במקום לאפה תאכלו פיתה (ynet - אוכל, 1.6.2017)
מה עושה דוקטור שקשוקה כשהוא רוצה להוריד במשקל? אוכל פיתה במקום לאפה - ויש לו גם טריקים נוספים: ביקור בשווארמה בנחלת יצחק
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה מבקר בסביח של עובד בגבעתיים (ynet - אוכל, 21.5.2017)
שבוע אחרי שהפועל תל אביב ירדה ליגה, מבקר הדוקטור בסביח של עובד בגבעתיים, לומד מה זה 1:1 בדרבי ומכריז: "אכלתי את אחת הפיתות הכי טובות בחיים שלי"
לכתבה המלאה
עראייס כשר לפסח (ynet - אוכל, 12.4.2017)
המנה שכבשה את תפריטי המסעדות בשנה האחרונה בגרסה הכשרה לפסח: עראייס - בשר טחון בתוך בצק מדומה העשוי מקמח מצה ומצות
לכתבה המלאה
מוזס משיקה תפריט חדש עם 13 המבורגרים מיוחדים (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת המסעדות MOSES (מוזס) משיקה תפריט המאחד את מנות הזהב מכל השנים לצד קטגוריית THE BURGER MANIA: מבחר של 13 המבורגרים קלאסיים ומיוחדים
לכתבה המלאה
המבורגר עוף מצטרף לתפריט של רשת אגאדיר (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת אגאדיר משיקה מנות חדשות כהרחבה לתפריט הקיים, כאשר לצידן מוצע בכל אחד מסניפי הרשת תפריט קוקטיילים אלכוהוליים במחיר של 29 שקלים
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט רוסי עם תפוחי אדמה ובצל (ynet - אוכל, 30.1.2017)
אתם לא חייבים להיות רוסים בשביל להכין סלט תפוחי אדמה מנצח: מתכון פשוט לסלט שיכול להיות תוספת מושלמת לארוחה קלה
לכתבה המלאה
בירה שוף תשווק בישראל על ידי חברת הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
חברת הכרם משקאות חריפים בע"מ, יבואנית האלכוהול, היין והבירה, ממשיכה להרחיב את סל מוצריה ותפיץ בישראל את מותג הבירות הבלגי המוביל– בירת שוף, מבית דובל מורטגט. שוף הינה בירה בלגית המיוצרת בכפר אשוף שביערות הארדן
לכתבה המלאה
ברגר קינג פותחת שלושה סניפים חדשים (מסעדות - איטי, 23.1.2017)
ברגר קינג ישראל מודיעה על פתיחת 3 סניפים ברבעון הראשון של שנת 2017. יחד עם הסניפים החדשים הרשת תמנה 8 מסעדות. בקרוב הרשת תודיע על פתיחת מסעדות נוספות
לכתבה המלאה
מארז יין ליום האהבה מיקבי ברקן (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
יקבי ברקן, מציג לרגל הוולנטיינ'ס דיי, מארז מסדרת סופרייר, יין הדגל של יקבי ברקן. המארז מכיל שני בקבוקי יין מסדרת הדגל סופרייר - קברנה סוביניון בציר 2012 ופטי ורדו, בציר 2010
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו המבורגר מגרה (ynet - אוכל, 5.1.2017)
מתים על המבורגר? כנסו למטבח ותכינו בעצמכם תוך פחות מחמש דקות: מתכון מהיר וקולע להמבורגר קלאסי
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה (ynet - אוכל, 26.12.2016)
המתכון הזה הוא הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחנוכה הזה. ולמה? הוא פשוט, מהיר, קל, והכי חשוב - טעים בטירוף. המלצת המערכת: הכינו כמות כפולה, הלביבות האלה מתחסלות במהירות
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון למוקפץ חמוץ חריף (ynet - אוכל, 6.12.2016)
השף יהונתן בורוביץ' אסף את כל הירקות הכי בריאים וצבעוניים שמצא בשוק, והכין מהם מנה מנצחת של בקר מוקפץ בסגנון אסייתי. כך תעשו את זה בבית
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט קפרזה קצת אחרת (ynet - אוכל, 27.11.2016)
שכחו כל מה שידעתם על סלט קפרזה והתחילו לגלגל: נכון שיש בו מוצרלה, בזיליקום ועגבניות, אבל בזה מסתכם כל הדמיון בינו לבין המקור - מתכון לסלט קפרזה מגולגל
לכתבה המלאה
"דלישס": סטייק רוקה עם טוויסט (ynet - אוכל, 20.11.2016)
בלי לטגן, בלי לצלות ובלי להזיע על המנגל - כל מה שאתם צריכים בשביל המתכון הזה זה צלחת לוהטת, קצב שיפרוס לכם נתחי בשר דקיקים ותיאבון בריא - כך תכינו סטייק עם עלי רוקט
לכתבה המלאה
הרבה יותר מסלט: פאטוש בפיתה (ynet - אוכל, 13.11.2016)
רוצים להרשים את האורחים במנה קלה וטעימה? כך תעשו סלט פאטוש בתוך פיתה קריספית אפויה - גם בריא, גם יפה והכי חשוב - טעים ומגרה
לכתבה המלאה
יקב היוצר - יקב חדש עם יינות שזכו בפרסים (יין ואלכוהול - איטי, 16.3.2016)
יינות חדשים של יקב חדש מבית יקבי ארזה יוצאים בימים אלה: "יקב היוצר", שהקמתו הסתיימה בימים אלו ממש כאגף נפרד בסמיכות ליקבי ארזה שנמצא בסמוך לירושלים
לכתבה המלאה
בירה קרומבאכר פילס מושקת בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 18.6.2015)
בירה Krombacher pils -קרומבאכר פילס מושקת בישראל. מדובר בבירת פילסנר, הנחשבת לבירת הדגל של המבשלה
לכתבה המלאה
סדרת הוויסקי טומאטין מתרחבת עם סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש (יין ואלכוהול - איטי, 6.4.2015)
  החברה הסקוטית מרחיבה את סדרת הויסקי טומאטין ומשיקה סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש
לכתבה המלאה