קוקו משוגע על בישול - חדשות אוכל 
חדשות אוכל
אייל שני מדבר על הכל (ynet - אוכל, 21.10.2017)
ליונתן רושפלד יש התקפי זעם, מיכל אנסקי יודעת לסגור כפתור בחולצה ורק חיים כהן גאון - אייל שני מתכונן לעונה החדשה של "מאסטר שף". הריאיון המלא במוסף "7 לילות" של "ידיעות אחרונות"
לכתבה המלאה
דרום אמריקה בצלחת: מסעדות שכדאי להכיר (ynet - אוכל, 20.10.2017)
בשר עם כל דבר: באיזו מסעדה תמצאו את האמפנדס עם המילוי הכי לא שגרתי, איפה תוכלו לזלול את כריך הצ'יביטו האורוגוואי המפורסם והיכן מגישים את פיצת "מסי"? יצאנו למסע אפוף עשן בעקבות המסעדות הדרום אמריקאיות בארץ
לכתבה המלאה
ציר החמין: כך עובדת ההסברה הישראלית דרך הצ'ולנט (ynet - אוכל, 20.10.2017)
הצ'ולנט שמשגע את הגרמנים: היועץ הישראלי בשגרירות גרמניה מצא דרך מקורית להסביר לגרמנים על ישראל - דרך הצ'ולנט. נפגשנו איתו לריאיון טעים במיוחד, שבסופו הוא גם נידב לנו את המתכון שלו לצ'ולנט מנצח
לכתבה המלאה
כל אחד יכול: מרק עוף בלימון (ynet - אוכל, 20.10.2017)
לא תאמינו כמה פשוט להכין אותו: מתכון למרק יווני קל שלא יעיק עליכם - לא בהכנה ולא באכילה, מועשר באורז ולימון ומבושם בפטרוזיליה ונענע. דרך מושלמת לפתוח את השבת
לכתבה המלאה
פורטובלו במילוי ולאבנה (Nana10 - אוכל, 19.10.2017)
רעיון מדליק לתוספת יצירתית: פטריית פורטובלו גדולה במרינדה טעימה עם לאבנה ועלי זעתר
לכתבה המלאה
אוכל יהודי: דג מלוח (ynet - אוכל, 19.10.2017)
אחת, שתיים, שלוש - דג מלוח: איך מבדילים בין מטיאס, הרינג ושמאלץ הרינג, איך לא יעבדו עליכם בחנות וגם שני מתכונים וסיפור
לכתבה המלאה
הברקה של מתכון: עוגת סינמון רול (Nana10 - אוכל, 19.10.2017)
כל הכיף של סינמון רול, רק בעוגה בחושה שמכינים ממש בקלות, בלי להתעסק עם שמרים והתפחות
לכתבה המלאה
הגברת הלבנה: מתכוני כרובית (Nana10 - אוכל, 19.10.2017)
את התפרחת הלבנה של המטבח הים תיכוני אפשר להחמיץ, לטגן, לבשל, לאדות ואפשר גם למלא בבשר. המכורים אוכלים אותה טרייה עם מלח ולימון. 3 מתכונים מעולים עם כרובית
לכתבה המלאה
משלחת בלוגרים מסין התארחה במסעדת הראמן של אהרוני (ynet - אוכל, 19.10.2017)
השף ישראל אהרוני קיבל פנייה ממשרד החוץ לארח קבוצה של בלוגרים סיניים פופולריים עם כ-35 מיליון עוקבים במצטבר במסעדת "הירו ראמן בר" שלו בתל אביב. "מפתיע כיצד מצליחים בישראל להכין אוכל כזה אותנטי"
לכתבה המלאה
השיטה הזאת תשנה לנצח את השניצל שלכם! (Nana10 - אוכל, 19.10.2017)
אחד השניצלים המעולים שתטעמו בזכות מבנה מיוחד שמכניס את הפריכות לתוך השניצל, והמתכון קל!
לכתבה המלאה
מה רושפלד היה חושב על הבאן שלו? (Nana10 - אוכל, 19.10.2017)
רגע אחרי שסגר מסעדה, מגיע השף לקניון עם דוכן פופ אפ בקונספ אחר. האם זה שווה את הבאזז?
לכתבה המלאה
עוגת דמקה עם ביסקוויטים קרמל-שוקולד (Nana10 - אוכל, 19.10.2017)
לפעמים הקינוחים שלנו צריכים להיות יפים ומסקרנים לא פחות מכמה שהם טעימים וממכרים
לכתבה המלאה
גליליות בלינצ'ס לבראנץ' המושלם (Nana10 - אוכל, 18.10.2017)
שי טנא, שף ביסטרו "הכובשים", חולק איתנו מתכון מתוק שיכול לגנוב את ההצגה בארוחת שבועות
לכתבה המלאה
הנשנוש המושלם: קציצות פרסה של שי לי ליפא (Nana10 - אוכל, 18.10.2017)
הנשנוש המושלם לכל שעות היום: קציצות פרסה ובשר, גם טעימות וגם בריאות, שכל המשפחה תאהב לאכול
לכתבה המלאה
המילוי של הסושי הזה יגרום לכם לשקשק (Nana10 - אוכל, 18.10.2017)
אחרי הדונאט סושי, היכונו לדבר הבא: סושי לטיני בוע לאמיצים בלבד עם עיטור שיגרום לכם לשקשק
לכתבה המלאה
עוגיות הקרמבו שישיגעו לכם את החורף (Nana10 - אוכל, 18.10.2017)
וגם: שוקולד במילוי בירה, פאדג' שיכור והגרסה האירית לבמבה. את הממתקים האלה חובה לטעום
לכתבה המלאה
קאפקייקס שוקולד עוגיפלצת של קרין גורן (Nana10 - אוכל, 18.10.2017)
זה רק נראה מסובך, אבל קאפקייקס העוגיפלצת האלה כ"כ קלים להכנה, שהם יהפכו לחברים קבועים במטבח
לכתבה המלאה
איפה לאכול בליון: שאול בן אדרת ממליץ (ynet - אוכל, 18.10.2017)
נקלעתם לליון והחלטתם להכיר את העיר דרך האוכל? השף שאול בן אדרת עם המלצות למסעדות בעיר ליון שבצרפת
לכתבה המלאה
כל אחד יכול: מתכון לפרנץ' טוסט בקלי קלות (ynet - אוכל, 18.10.2017)
לחם לא אבוד: נשארה לכם בבית חלה יבשה והמשפט של סבתא שלחם לא זורקים מהדהד לכם בראש? רותי קינן מגישה גרסה קלילה לפרנץ' טוסט אפוי ללא חמאה
לכתבה המלאה
שף הגורמה פותח מקום חדש ומפתיע (Nana10 - אוכל, 17.10.2017)
לחם מעושן, גבינות, גלידה אמריקאית וחטיפים תוצרת בית. כל הפרטים על הסנדוויצ'יה העירונית החדשה
לכתבה המלאה
הסוד האסייתי הזול שלא רוצים שתגלו (Nana10 - אוכל, 17.10.2017)
המנות מדהימות, המרכיבים בלתי שגרתיים והמחירים ישמחו את בארנק. המסעדה שמשנה את כל החוקים
לכתבה המלאה
דגים בעמידה: איפה לאכול דגים בזול (ynet - אוכל, 17.10.2017)
מהדוכן של קלוד בבת ים ועד הדוכן של ההולנדים באשדוד - ויש גם אופציה למבקרים באילת: מאכלים מהים שלא תצטרכו לקרוע את הכיס בשביל לזלול אותם
לכתבה המלאה
שיגעון הקריספי צ'יקן: 4 מתכונים (ynet - אוכל, 17.10.2017)
קריספי מבחוץ, עסיסי מבפנים: הוא כבש את ההמבורגריות הטרנדיות ואת מסעדות השף, ועכשיו גם אתם יכולים להגיד שהכנתם כזה בבית - 4 מתכונים לקריספי צ'יקן. וכן, אפשר גם לקרוא לו עוף פריך
לכתבה המלאה
מחלקים פיצה בחינם! לא נספר לכם על זה? (Nana10 - אוכל, 16.10.2017)
זוכרים את השמחה שהתפשטה בבטן כששמעתם את המנגינה של האוטו גלידה? דמיינו את זה בפיצה
לכתבה המלאה
טעימות עם יין: יקבים מתארחים במסעדות (ynet - אוכל, 16.10.2017)
שלושה אירועי יין במסעדות שלא כדאי לכם לפספס: פסטיבל יין במסעדת "תל יצחק" בהשתתפות היקבים המובילים בישראל, שיתוף פעולה בין מסעדת OCD ויקב "אמפורה" הוליד ערב טעימות שכולו בהשראת יינות היקב וגם במסעדת "נונו" בהוד השרון מתכוננים לאירוע של יין ואוכל טוב
לכתבה המלאה
נמסטה: מתכון הודי צמחוני (ynet - אוכל, 16.10.2017)
אחרי כל הבשר שזללנו בחודש האחרון, הגיע הזמן לקצת גיוון: מתכון צמחוני מהמטבח ההודי של תבשיל תרד עם גבינת פאניר שאפשר להכין בבית בקלות
לכתבה המלאה
החלל של קפה תמר המיתולוגי בשינקין נפתח מחדש (ynet - אוכל, 16.10.2017)
שנתיים לאחר סגירת המוסד של רחוב שינקין בתל אביב, "קפה תמר", דלתות בית הקפה נפתחו מחדש אחרי 48 שעות של שיפוצים, והחלל הפך לבית יצירה לאומנים, שבו מוגשים גם אוכל ושתייה. בעוד שנה ייהרס הבניין כליל בשל פרויקט נדל"ן המתוכנן במקום
לכתבה המלאה
מחירי היין יעלו בגלל השריפות בקליפורניה? (Nana10 - אוכל, 16.10.2017)
בשל השריפות במחוז היין בקליפורניה, אנליסטים מזהירים בשנת 2018 תהיה ירידה דרמטית בהיצע היין. האם הם יצליחו להשתקם מנזקי השריפה?
לכתבה המלאה
נמצאה הדרך להעצים טעם של שוקולד (Nana10 - אוכל, 16.10.2017)
וגם: אוטו פיצה שיחלק פיצות חינם ואסייתית סודית: כל מה שטעים השבוע בפינת ההמלצות של יעל רייף
לכתבה המלאה
העולם השתגע! נקניקיית בננה ובירה טעמתם? (Nana10 - אוכל, 15.10.2017)
יש לכם עוד כמה ימים לטעום את הנקניקייה שמחברת בין המנה העיקרית, הבירה והקינוח באותו ביס
לכתבה המלאה
איפה האוכל: 20 מקומות חדשים בארץ (ynet - אוכל, 15.10.2017)
תמונות ראשונות מ"קפה דלאל" החדש בכיכר המדינה בתל אביב, "גרקו" פותחת סניף חדש בהרצליה, סניף חדש ל"מרינדו" ביקנעם הכולל איטליז ומסעדה, מסעדה איטלקית חדשה ברמת ישי ועוד: בצל תחזיות פסימיות לענף המסעדנות בארץ נפתחו בשבוע האחרון לא מעט מקומות חדשים שכדאי להכיר
לכתבה המלאה
בייקון טבעוני הכי טעים שטעמתם (Nana10 - אוכל, 15.10.2017)
הוא פריך, מלא טעמי גריל, לא שמנוני וממכר החל מהביס הראשון. מתכון מנצח של שי לי ליפא
לכתבה המלאה
לחם הודי במחבת: ארז מכין נאן ללא אפייה (ynet - אוכל, 15.10.2017)
בין בומביי למתת: ארז קומרובסקי מכין נאן הודי ממולא בבצל, זעתר וסומק - בדיוק מה שאתם צריכים בשביל חזרה קלה לשיגרה
לכתבה המלאה
שעת הסין: הדים סאם שכדאי להכיר (ynet - אוכל, 14.10.2017)
מטוגנים או מאודים, במילוי עוף או ירקות, מחיטה מלאה או ללא גלוטן - הכיסונים הממולאים הם כבר מזמן לא רק נחלת חובבי המטבח הסיני, ובימים אלו ממש זוכים לעדנה מחודשת בקרב הקהל שזולל אותם בהנאה. יצאנו לבדוק איפה אפשר להשיג אותם ברחבי הארץ
לכתבה המלאה
אסף גרניט על מאיר אדוני: "אני לא ילד שלך" (Nana10 - אוכל, 13.10.2017)
השף הישראלי המצליח אסף גרניט, שכבש גם את לונדון (״בעולם חרמנים על המטבח הישראלי״), מדבר בראיון נרחב על הפחד מכישלון, ועל הקולגה הנחשב שאיכזב אותו
לכתבה המלאה
מדוע אנשים מוותרים על טבעונות? (Nana10 - אוכל, 13.10.2017)
שנים לאחר שטבעונות הפכה לדבר הכי טרנדי וסביבתי שאפשר לבקש, יותר ויותר אנשים מחליטים לחזור לעוף ולסטייק - רק שחלקם נאלצים לשלם מחיר יקר (ולא רק בסופרמרקט)
לכתבה המלאה
מה עבר על ענף המסעדות בשנה שחלפה? (ynet - אוכל, 13.10.2017)
רושפלד סגר ואיתו עוד 5 מסעדות רק בחודש האחרון - מה קורה לענף המסעדנות, מה יהיה עם השממה הקולינרית בתפריטי המסעדות ולמה תרבות הריאליטי כל כך מסוכנת בהקשר הזה: חשבון של סוף שנה
לכתבה המלאה
כל אחד יכול: מתכון ללחם אירי ביתי (ynet - אוכל, 13.10.2017)
הסוד של הסודה: במקום שמרים או מחמצת משתמשת רותי קינן בסודה להתפתחת הבצק, והתוצאה - קרום מתפצח, מראה כפרי ותוכן מענג
לכתבה המלאה
ברבאטוב בהוד השרון - בר עם תפריט כריכים ומנות ראשונות (מסעדות - איטי, 12.10.2017)
בימים אלו משיק השף אוהד אמזלג בר חדש בהוד השרון – ברבאטוב בר ביתי פשוט בו מיישם אמזלג את כל הידע הרב שצבר במסעדות היוקרה אותן הוביל בעשור האחרון
לכתבה המלאה
רשת המסעדות ג'פניקה משיקה רול חדש בהשראת הסרט east side sushi (מסעדות - איטי, 29.9.2017)
רשת ג'פניקה מצרפת לתפריט המסעדה רול לטיני, המפגיש את המטבח הלטיני עם זה היפני. הרול החדש נוצר בהשראת east side sushi, סרטו עטור הפרסים של הבמאי והיוצר אנתוני לוצ'רו
לכתבה המלאה
מותג הברבן ויסקי ג'ים בים יגיע לישראל על ידי הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 29.9.2017)
המותג ג'ים בים, הברבן וויסקי הנמכר ביותר בעולם, מצטרף לרשימת המותגים המובילים המיובאים בבלעדיות מרחבי הגלובוס על ידי הכרם 
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מבקר אצל "הזקנה" (ynet - אוכל, 17.9.2017)
בשיכון ותיק באשדוד פגש הדוקטור אישה אחת, המכונה "הזקנה", שמבשלת אוכל מרוקאי במטבח שדה מאולתר בגינה ציבורית. אז למה בסוף הוא לא הצליח לקום מהכיסא? צפו
לכתבה המלאה
מיין לכל כיס ועד ליין יוקרתי: מה נשתה על שולחן החג (ynet - אוכל, 17.9.2017)
המשפחה מגיעה לארוחת חג וחשוב לכם להתאים את הגפילטע פיש והקובה ליינות? טעמנו מבחר יינות שמחים וחגיגיים, ואספנו המלצות ליינות חדשים שיתאימו על שולחן החג
לכתבה המלאה
יקב אמפורה יוצא עם שלושה יינות חדשים לראש השנה (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
לקראת ראש השנה יוצא יקב אמפורה עם שלושה יינות חדשים: שני יינות אדומים ויין לבן 
לכתבה המלאה
שיבאס ריגאל אולטיס - ויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
שיבאס ריגאל, הוויסקי הסקוטי המדורג ראשון בעולם, משיק את שיבאס ריגאל אולטיס, וויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט
לכתבה המלאה
ארוחת סנדוויצ'ים במוצאי יום כיפור במלגו ומלבר (מסעדות - איטי, 11.9.2017)
זו השנה הרביעית ברציפות שמסעדת השף מלגו ומלבר תקיים ארוחת סנדוויצ'ים מושחתת לשבירת הצום בצאת יום כיפור במוצ"ש, 30 בספטמבר
לכתבה המלאה
בר יין ישראלי במלון דן אכדיה בהרצליה (יין ואלכוהול - איטי, 9.9.2017)
מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת: במלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה
לכתבה המלאה
ארוחה במחיר ארוחה עסקית במשך כל שעות היום (מסעדות - איטי, 9.9.2017)
חברת כרטיסי האשראי דיינרס יוצאת במהלך שיווקי אסטרטגי להגברת פעילות המותג בתחום המסעדות והקולינריה
לכתבה המלאה
חרב סמוראית וצופר: 11 ברזי בירה לא שגרתיים (ynet - אוכל, 9.9.2017)
הבירה היא רק תירוץ: ברז בסגנון "משחקי הכס", ברז בצורת שלט משחק לטלוויזיה וגם ברז ממוחשב - 11 ברזי בירה שנראים קצת אחרת
לכתבה המלאה
הבציר הגרוע באיטליה ב-60 השנים האחרונות, ובצרפת - מזה 70 שנה (ynet - אוכל, 30.8.2017)
מספר אזורי יין נחשבים באיטליה ובצרפת רושמים השנה ירידות דרסטיות ביבולים, בשל תנאי תנאי מזג אוויר שפקדו את האזורים - כפור, סופות ברד וגלי חום
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה והבגט הלוהט (ynet - אוכל, 29.8.2017)
הדוקטור מגלה מעורב ירושלמי במרכז מסחרי אפרורי בבת ים, בשעה שהוא חוזר מביקור בקופת חולים, שבמהלכו התבקש להיות בצום. יאכל או לא יאכל? צפו
לכתבה המלאה
פיצה האט דאבל רינג - משפחתית עם טבעות מוצרלה בקצוות (מסעדות - איטי, 25.8.2017)
פיצה האט, רשת הפיצריות הגדולה בישראל, משיקה פיצה חדשה: פיצת דאבל רינג. מדובר בפיצה משפחתית בעלת קראסט כפול, ממולא במוצרלה
לכתבה המלאה
ויסקי יפני IWAI Tradition - חדש בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 25.8.2017)
חטיבת האלכוהול של טמפו החלה לייבא לראשונה בישראל וויסקי יפני IWAI Tradition, וויסקי שיצרנו מעיד עליו כבעל ארומות עם ניחוחות של עוגיות חמאתיות ורמיזות של שוקולד חלב וטעמים של תבלינים מתוקים, קינמון ופירות כהים ביניהם שזיפים וצימוקים
לכתבה המלאה
המדע הוכיח: וויסקי טעים יותר עם מים (ynet - אוכל, 24.8.2017)
מדענים מאשרים את מה שחובבי האלכוהול יודעים מזמן וקבעו: הוספת כמה טיפות מים משפרת את טעם הוויסקי
לכתבה המלאה
כך תכינו תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי (ynet - אוכל, 9.8.2017)
זעתר יבש, פפריקה מעושנת, תפוחי אדמה - ואתם כמעט שם: ננה שרייר מגישה מתכון מנצח וקל להכנה של תפוחי אדמה בתנור, כמו שהיא זוכרת מבית אבא
לכתבה המלאה
כשהחופש משתלט: מבלים עם הילדים בשוק (ynet - אוכל, 9.8.2017)
חודש אוגוסט מכביד עלינו לא רק עם חום לוהט ולחות גבוהה, אלא גם עם הצורך למצוא פעילויות לילדים שסיימו את הקייטנות. אז מה עושים עם הקטנים, איך מעסיקים אותם יום שלם ואיך עושים קניות בשקט? יצאנו לשוק
לכתבה המלאה
לפצח את התרנגולת: תכירו את מלך העופות (ynet - אוכל, 19.7.2017)
אחרי הקייטרינג המצליח ומסעדת 'קלרו', הגיע הזמן להוציא את העופות לעולם: קוקוריקו החדשה של השף רן שמואלי מציעה מפגש עסיסי עם עוף ללא עצמות. צפו
לכתבה המלאה
"יש משהו טהור בלחם" (ynet - אוכל, 5.7.2017)
מה הקשר בין אפייה לאדריכלות, מדוע לאדון שיפון קוראים כך ומה שמו האמיתי, ואיך מכינים לחם שיפון משובח וכמה שעות הוא צריך להיות בקירור? כל התשובות על אפייה מעולה ויש גם מתכון
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו לחם בירה (ynet - אוכל, 4.6.2017)
בלי שמרים, בלי התפחה ובלי כאב ראש: מתכון ללחם בירה וגבינה בצ'יק צ'ק
לכתבה המלאה
הדוקטור בדיאטה: במקום לאפה תאכלו פיתה (ynet - אוכל, 1.6.2017)
מה עושה דוקטור שקשוקה כשהוא רוצה להוריד במשקל? אוכל פיתה במקום לאפה - ויש לו גם טריקים נוספים: ביקור בשווארמה בנחלת יצחק
לכתבה המלאה
שבועות בלי גבינות: מתכונים טבעוניים לחג (ynet - אוכל, 29.5.2017)
גם טבעונים יכולים ליהנות ממאכלים לשבועות: שלושה מתכונים טבעוניים שיכניסו אתכם לאווירת החג גם בלי מוצרי חלב
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה מבקר בסביח של עובד בגבעתיים (ynet - אוכל, 21.5.2017)
שבוע אחרי שהפועל תל אביב ירדה ליגה, מבקר הדוקטור בסביח של עובד בגבעתיים, לומד מה זה 1:1 בדרבי ומכריז: "אכלתי את אחת הפיתות הכי טובות בחיים שלי"
לכתבה המלאה
בלי בשר: 2 מתכונים טבעוניים ואחד צמחוני (ynet - אוכל, 11.5.2017)
מקלובה בלי בשר? אפשרי בהחלט, וגם מתכון לרטטוי עם מלא ירקות טעימים ומתכון לירקות ממולאים עם צזיקי
לכתבה המלאה
אפשר גם אחרת: 4 מתכונים למנגל טבעוני (ynet - אוכל, 30.4.2017)
המבורגר שיטאקי ועדשים, סטייק סייטן, שווארמה טופו ושיפודי ירקות: גם טבעונים יכולים ליהנות ממנגל
לכתבה המלאה
יום בחיי בוקר ישראלי (ynet - אוכל, 27.4.2017)
ים גורן, תושב מבוא חמה הוא מגדל בקר בדרום רמת הגולן. "מאז שאני ילד אני מסתובב פה. הזיכרונות שיש לי זה בעלי חיים, הטבע, האדמה", הוא אומר. איך הוא מתכונן ליום העצמאות ואיך הוא אוהב את הבשר שלו? צפו
לכתבה המלאה
עראייס כשר לפסח (ynet - אוכל, 12.4.2017)
המנה שכבשה את תפריטי המסעדות בשנה האחרונה בגרסה הכשרה לפסח: עראייס - בשר טחון בתוך בצק מדומה העשוי מקמח מצה ומצות
לכתבה המלאה
ארוחה במתנה: כך תפתיעו את המארחים שלכם (ynet - אוכל, 28.3.2017)
שוב חג ושוב קניות, ומה עם המתנות? הנה הצעה למנה מושקעת שלא מצריכה הרבה עבודה ויש בה יותר מרעיון אחד למתנה שווה שהמארחים שלהם יאהבו לקבל
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מגיע אל הבוריק של נתניה (ynet - אוכל, 16.3.2017)
מה חיפש הדוקטור בשיכון סלע בנתניה, מה עושים כשהוא שוכח את הפלפל צ'ומה שלו באוטו ולאיזו עדה, לטעמו, יש את האוכל הכי טעים בעולם? צפו בדוקטור שקשוקה מבקר בבוריק של הרב אליהו
לכתבה המלאה
מוזס משיקה תפריט חדש עם 13 המבורגרים מיוחדים (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת המסעדות MOSES (מוזס) משיקה תפריט המאחד את מנות הזהב מכל השנים לצד קטגוריית THE BURGER MANIA: מבחר של 13 המבורגרים קלאסיים ומיוחדים
לכתבה המלאה
המבורגר עוף מצטרף לתפריט של רשת אגאדיר (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת אגאדיר משיקה מנות חדשות כהרחבה לתפריט הקיים, כאשר לצידן מוצע בכל אחד מסניפי הרשת תפריט קוקטיילים אלכוהוליים במחיר של 29 שקלים
לכתבה המלאה
מה חיפש דוקטור שקשוקה ב"שיפודי אולגה"? (ynet - אוכל, 5.2.2017)
אחרי שנים ארוכות של חיפושים, הדוקטור מצא סוף סוף את השיפודייה של הטריפוליטאים בחדרה, וזכה לא רק בביסים שהוא פינטז עליהם, אלא גם בחברים חדשים: הדוקטור מבקר ב"שיפודי אולגה" ועף על החיים
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט רוסי עם תפוחי אדמה ובצל (ynet - אוכל, 30.1.2017)
אתם לא חייבים להיות רוסים בשביל להכין סלט תפוחי אדמה מנצח: מתכון פשוט לסלט שיכול להיות תוספת מושלמת לארוחה קלה
לכתבה המלאה
בירה שוף תשווק בישראל על ידי חברת הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
חברת הכרם משקאות חריפים בע"מ, יבואנית האלכוהול, היין והבירה, ממשיכה להרחיב את סל מוצריה ותפיץ בישראל את מותג הבירות הבלגי המוביל– בירת שוף, מבית דובל מורטגט. שוף הינה בירה בלגית המיוצרת בכפר אשוף שביערות הארדן
לכתבה המלאה
ברגר קינג פותחת שלושה סניפים חדשים (מסעדות - איטי, 23.1.2017)
ברגר קינג ישראל מודיעה על פתיחת 3 סניפים ברבעון הראשון של שנת 2017. יחד עם הסניפים החדשים הרשת תמנה 8 מסעדות. בקרוב הרשת תודיע על פתיחת מסעדות נוספות
לכתבה המלאה
מארז יין ליום האהבה מיקבי ברקן (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
יקבי ברקן, מציג לרגל הוולנטיינ'ס דיי, מארז מסדרת סופרייר, יין הדגל של יקבי ברקן. המארז מכיל שני בקבוקי יין מסדרת הדגל סופרייר - קברנה סוביניון בציר 2012 ופטי ורדו, בציר 2010
לכתבה המלאה
מסעדת ננוצ'קה נבחרה כאחת מ-18 הטבעוניות הטובות בעולם (מסעדות - איטי, 23.1.2017)
העיתון היומי Evening Standard היוצא לאור בלונדון וסביבתה, פרסם השבוע את רשימת 18 המסעדות הטבעוניות הטובות ביותר בעולם. ברשימה המכובדת זכתה למקום של כבוד – המסעדה הישראלית "ננוצ'קה", מסעדה גרוזינית טבעונית בתל אביב
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו המבורגר מגרה (ynet - אוכל, 5.1.2017)
מתים על המבורגר? כנסו למטבח ותכינו בעצמכם תוך פחות מחמש דקות: מתכון מהיר וקולע להמבורגר קלאסי
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה (ynet - אוכל, 26.12.2016)
המתכון הזה הוא הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחנוכה הזה. ולמה? הוא פשוט, מהיר, קל, והכי חשוב - טעים בטירוף. המלצת המערכת: הכינו כמות כפולה, הלביבות האלה מתחסלות במהירות
לכתבה המלאה
הארוחה הגדולה: כך תבשלו לאירועים רבי משתתפים (ynet - אוכל, 26.12.2016)
איך מכינים ארוחה לעשרות אנשים ומצליחים להפתיע, כמה זמן מראש מתחילים להכין את הכל ואיך מתאימים את הבירה למנה? הצטרפנו לארוחת רבת משתתפים ועשינו חיים
לכתבה המלאה
הם רוכבים ואוכלים: הבוקרים של רמת הגולן (ynet - אוכל, 19.12.2016)
הם מבינים בבשר יותר מכולם, רוכבים על סוסים ודואגים לבקר ברמת הגולן - שוחחנו עם הבוקרים חיים דיין, ראובן ויוסי גיליס על הבקר בישראל, עונות השנה והטבע הישראלי, ויש גם מתכונים שהולכים מצוין עם בירה קרה
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון למוקפץ חמוץ חריף (ynet - אוכל, 6.12.2016)
השף יהונתן בורוביץ' אסף את כל הירקות הכי בריאים וצבעוניים שמצא בשוק, והכין מהם מנה מנצחת של בקר מוקפץ בסגנון אסייתי. כך תעשו את זה בבית
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט קפרזה קצת אחרת (ynet - אוכל, 27.11.2016)
שכחו כל מה שידעתם על סלט קפרזה והתחילו לגלגל: נכון שיש בו מוצרלה, בזיליקום ועגבניות, אבל בזה מסתכם כל הדמיון בינו לבין המקור - מתכון לסלט קפרזה מגולגל
לכתבה המלאה
"דלישס": סטייק רוקה עם טוויסט (ynet - אוכל, 20.11.2016)
בלי לטגן, בלי לצלות ובלי להזיע על המנגל - כל מה שאתם צריכים בשביל המתכון הזה זה צלחת לוהטת, קצב שיפרוס לכם נתחי בשר דקיקים ותיאבון בריא - כך תכינו סטייק עם עלי רוקט
לכתבה המלאה
הרבה יותר מסלט: פאטוש בפיתה (ynet - אוכל, 13.11.2016)
רוצים להרשים את האורחים במנה קלה וטעימה? כך תעשו סלט פאטוש בתוך פיתה קריספית אפויה - גם בריא, גם יפה והכי חשוב - טעים ומגרה
לכתבה המלאה
פנקייק בכפר סבא - סניף חדש לרטרו פנקייק בכפר סבא הירוקה (מסעדות - איטי, 28.4.2016)
מסעדת רטרו פנקייק מראשון לציון מתרחבת ופותחת סניף נוסף בעלות של מיליון וחצי שקלים בקניון כפר סבא הירוקה
לכתבה המלאה
יקב היוצר - יקב חדש עם יינות שזכו בפרסים (יין ואלכוהול - איטי, 16.3.2016)
יינות חדשים של יקב חדש מבית יקבי ארזה יוצאים בימים אלה: "יקב היוצר", שהקמתו הסתיימה בימים אלו ממש כאגף נפרד בסמיכות ליקבי ארזה שנמצא בסמוך לירושלים
לכתבה המלאה
בירה קרומבאכר פילס מושקת בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 18.6.2015)
בירה Krombacher pils -קרומבאכר פילס מושקת בישראל. מדובר בבירת פילסנר, הנחשבת לבירת הדגל של המבשלה
לכתבה המלאה
סדרת הוויסקי טומאטין מתרחבת עם סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש (יין ואלכוהול - איטי, 6.4.2015)
  החברה הסקוטית מרחיבה את סדרת הויסקי טומאטין ומשיקה סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש
לכתבה המלאה