קוקו משוגע על בישול - חדשות אוכל 
חדשות אוכל
טופ 5: מתכוני תאנים לקיץ (Nana10 - אוכל, 27.7.2017)
שיא עונת התאנים כאן: בשלות, מתוקות ומפוצצות בצבה מרהיב וטעם. עז תלם עם 5 מנות שאפשר להכין מהן, מטארט תאנים ונוטלה וסלט תאנים בבלסמי ועד צ'אטני תאנים בהשראה הודית
לכתבה המלאה
מתכון מנצח לחמוצים סינים (Nana10 - אוכל, 27.7.2017)
כל מטבח צריך צנצנת עם חמוצים ביתיים שיושבת על השיש. תמרה אהרוני לוקחת אתכם לצד האסייתי של החמוצים במתכון קליל וטעים במיוחד
לכתבה המלאה
שעה שמחה: תרבות הבילוי משתנה - מתחילים מוקדם וגומרים מוקדם (ynet - אוכל, 27.7.2017)
כבר לא צריך ללכת לישון מאוחר, להזמין מקום שבועיים מראש ולחכות שעה עד שהברמן יתייחס אליכם: יותר ויותר אנשים מאמצים את תרבות הבילוי של השעות הכי יפות ביום - אלה שמתחילות מיד בסיום העבודה ומסתיימות עוד הרבה לפני שרובכם בכלל יוצאים מהבית
לכתבה המלאה
כל האמת על ארוחת הבוקר (Nana10 - אוכל, 27.7.2017)
ארוחת בוקר ענקית או פרי? מחקר חדש מציע לשכוח כל מה שחשבנו עד היום ולהתחיל לזלול. השאלה מתי
לכתבה המלאה
מנות התירס הכי טובות בארץ (Nana10 - אוכל, 27.7.2017)
מעוגת פולנטה ואגסים דרך ניוקיצהוב ועד מנה שתגרום לרומנים להיזכר בילדות - מנות התירס שחייבים לטעום
לכתבה המלאה
פנקייקס תפוחים בקלי קלות (Nana10 - אוכל, 27.7.2017)
כיף לאכול אותם כארוחת בוקר או כקינוח והם הכי טעימים עם סירופ מייפל. חיה'לה מכינה פנקייק עם תפוחים ב-5 דקות מ-6 מצרכים
לכתבה המלאה
קרין גורן מציגה: עוגיות במרקם במבה (Nana10 - אוכל, 27.7.2017)
מתכון מנצח לעוגיות ג'מבו מהירות במרקם של במבה, שיגרמו לאורחים להיות הרבה פחות מאופקים
לכתבה המלאה
מצלי כתף של חיים כהן ועד קרטיב של קרין גורן: מתכונים עם ענבים (ynet - אוכל, 27.7.2017)
דג ברוטב ענבים, סלט עוף וענבים שחורים וגם עלי פילו במילוי קרם וניל וענבים: 7 מתכונים עם פרי הגפן
לכתבה המלאה
5 סלטים שאפשר לקחת לעבודה (Nana10 - אוכל, 26.7.2017)
מסלט קוסקוס מלא עם חציל קלוי וזעתר ועד סלט עוף עם תפוחי אדמה ורוקט. קבלו 5 מתכונים קלים להכנה ובריאים להפליא שאפשר להכין ערב לפני, לארוז ולקחת לעבודה
לכתבה המלאה
למיטיבי לסת: סיורים קולינריים בארץ (ynet - אוכל, 26.7.2017)
נווה שאנן בתל אביב, עין כרם בירושלים, ואדי ניסנס בחיפה ועוד: לונה פארק של אוכל מחכה לכם בסיורים קולינרים בין סמטאות חבויות מלאות בריחות ובטעמים. ואל תשכחו להגיע עם סל קניות
לכתבה המלאה
עוגה עוגה עוגה: 3 מתכונים לסוף השבוע (ynet - אוכל, 26.7.2017)
סוף השבוע מתקרב, ואתם מחפשים קינוח מיוחד ומפנק שיחכה לכם על השיש? קבלו שלושה מתכונים לשבת: עוגת פרג ומשמשים, עוגיות שושנים ועוגת שיש עשירה
לכתבה המלאה
ספר בישול חדש לג'יימי אוליבר: מתכונים בחמישה מרכיבים (ynet - אוכל, 26.7.2017)
השף סלב ג'יימי אוליבר ישיק בקרוב את ספרו החדש, ספר מתכונים שבו כל מתכון כולל חמישה מרכיבים בלבד
לכתבה המלאה
3 מתכונים מהמטבח היווני (ynet - אוכל, 25.7.2017)
סופלקי, סיגרים ממולאים בתרד וגבינת ריקוטה וגם לברק ממולא על סופריטו תפוחי אדמה ברוטב בשמל: שלושה מתכונים של שף
לכתבה המלאה
גילינו חלב בטעם מרציפן, והוא אפילו טבעוני (Nana10 - אוכל, 25.7.2017)
מבין כל תחליפי החלב עם טעמי הלוואי וכמות הסוכר המוגזמת, מצאנו צדיק אחד בסדום, והוא מאוד טעים
לכתבה המלאה
בקפיטריה הזאת מגישים סנדוויץ' מרשמלו (Nana10 - אוכל, 25.7.2017)
במקום החדש של כוכבת מאסטר שף יש מתוקים שוברי שיגרה, שיגרמו גם לפודיסטים מנוסים להתלהב
לכתבה המלאה
11 מבעבעים שכדאי להכיר לפני שהקיץ נגמר (ynet - אוכל, 25.7.2017)
עושים בועות: צ'ילה, צרפת, איטליה, גרמניה וגם ישראל - הקיץ זה הזמן המושלם לפנק את עצמכם בכוס קרה מלאה בבועות מתפצפצות
לכתבה המלאה
ארז קומרובסקי: לחמניות תירס משודרגות (ynet - אוכל, 25.7.2017)
בים בם בם: אוהבים תירס? גם אנחנו: ארז קומרובסקי מלמד להכין לחמניות תירס טעימות ורכות, שמוגשות בתוך העלים של התירס. נשמע מסובך? ממש לא, צפו
לכתבה המלאה
חולמים להכין סושי בבית בקלות? (Nana10 - אוכל, 24.7.2017)
רוצים להכין סושי בבית ומפחדים מפקשושים? קבלו את הטיפים למרכיב הכי חשוב בסושי: אורז יפני מושלם בחמישה צעדים קלים
לכתבה המלאה
לממהרים: מאפה פסטה עם גבינות וכרובית (Nana10 - אוכל, 24.7.2017)
מאפה גבינתי ומפנק של פסטה קצרה עם פרחי כרובית שטומן בתוכו טריק גאוני שחוסך זמן ועבודה
לכתבה המלאה
לאכול את מדריד: 10 בתי אוכל מומלצים בבירת ספרד (ynet - אוכל, 24.7.2017)
טברנות עתיקות, ברים שווים במיוחד שמגישים קוקטיילים משובחים וטאפאס מחומרי גלם איכותיים במיוחד, מבשלת בירה מרשימה ולא מעט בתי אוכל שיגרמו לכם לרצות להמשיך לזלול. ביקור טעים במיוחד בבירת ספרד
לכתבה המלאה
פתוחים: 14 מקומות חדשים ברחבי הארץ (ynet - אוכל, 24.7.2017)
גילי פפרמן מ"גיליז" חוזר לעניינים, ביפו נפתח בר מגניב, ויש גם גלידרייה חדשה בשוק לוינסקי: 14 מסעדות חדשות, בתי אוכל ודוכנים עם אוכל רחוב מגרה נפתחו השבוע ברחבי הארץ - כל מה שחדש בעולם הקולינריה
לכתבה המלאה
המתכון לפופקורן הפיצה ששובר את הרשת (Nana10 - אוכל, 23.7.2017)
בלי בצק או תנור, אבל עם הרבה רוטב עגבניות וגבינה - המתכון למנה שאף סרט לא שלם בלעדיה
לכתבה המלאה
המסעדה שכולם הולכים לפרגן לה (Nana10 - אוכל, 23.7.2017)
עם לוקיישן מנצח, תפריט שמעורר לבטים ושפים מוכרים, "יריחו" היא לא סתם עוד מסעדה חדשה
לכתבה המלאה
המסעדה החדשה של כוב מאסטר שף (Nana10 - אוכל, 23.7.2017)
אחרי שזכה במקום השני והתמקד בעיסוקו הקודם, אליהב שאשון חוזר לעמדת הבישול עם מסעדה חדשה
לכתבה המלאה
חומוס תאילנדי: מתכון לא שגרתי (ynet - אוכל, 23.7.2017)
מזג האוויר שולח את מיכל וקסמן למטבח, שם היא רוקחת מנת טופו חומוס מהמטבח התאילנדי שדורשת מינימום עבודה ואפשר להכין אותה בשלל וריאציות לא שגרתיות. מתכון וסיפור
לכתבה המלאה
כל אחד יכול: פשטידת פסטה עם תרד וגבינה (ynet - אוכל, 23.7.2017)
למי קראת פשטידה: רותי קינן משדרגת את הפשטידה מהניינטיז, ומכינה מאפה פסטה עם תרד וגבינה מלוחה שאפשר להכין בבית בקלי קלות
לכתבה המלאה
"אני? חומוס?!": איך הפך כספי מחומוסיה קטנה לרשת (ynet - אוכל, 21.7.2017)
מחומוסיה קטנה במרכז מסחרי מנומנם, הפך "חומוס כספי" לרשת של 9 סניפים. איך הוא עשה את זה? גם אנחנו שאלנו: ריאיון עם יניב כספי, השף שהגיע ממטבחים של מסעדות יקרות ויוקרתיות למטבח של חומוסיה ביתית
לכתבה המלאה
פול הוליווד מבקר בירושלים (ynet - אוכל, 20.7.2017)
השף סלב הבריטי, פול הוליווד, ביקר בירושלים וניסה להתחקות אחר האופים והמאפים המעניינים של העיר. איפה ביקר ומה הכי אהב?
לכתבה המלאה
האם הגלידה השחורה מסוכנת לבריאות? (Nana10 - אוכל, 20.7.2017)
גלידה שחורה כבר יצא לכם לטעום? מסתבר שמנת המתיקות הפוטוגנית הזאת עלולה לסכן את הבריאות
לכתבה המלאה
5 דברים שירעננו לכם את הקיץ (ynet - אוכל, 20.7.2017)
מקרח מפוסל בתוך קוקטיילים ועד גביע גלידה שיכול להכיל 400 גרם גלידה: הדברים שירעננו לכם את הקיץ
לכתבה המלאה
המקום שבו מכינים סנדוויץ' לפי פנטזיה (Nana10 - אוכל, 20.7.2017)
הרטבים עשויים מפירות והקורנדביף מגשים פנטזיות קרניבוריות. הכירו את הסוד השמור הכי טעים שיש
לכתבה המלאה
סוכריות יהלומים: איך להכין בבית? (Nana10 - אוכל, 20.7.2017)
נכון שדרושה לא מעט סבלנות עד שסוכריות היהלומים מוכנות, אבל אפקט הוואו שווה את ההמתנה
לכתבה המלאה
ביקשתם, קיבלתם: הסביצ'ה של טפאו (Nana10 - אוכל, 20.7.2017)
חמצמץ, מרענן וטיפה חריף. לא סתם הפך הסביצ'ה של טפאו למנת דגל. עכשיו אתם יכולים להכין לבד
לכתבה המלאה
שוחים עם הזרם: 3 מתכוני דגים (ynet - אוכל, 20.7.2017)
צרובים, מבושלים או נאים: שלושה מתכוני דגים קלילים שתוכלו להכין בבית - סשימי אינטיאס, קבב דג בתבשיל במיה וגם ברוסקטה הרינג
לכתבה המלאה
מתכון לשבת של קרין גורן (Nana10 - אוכל, 20.7.2017)
חמאתי ונימוח בלי טיפת חמאה! קרין גורן את הפטנט המושלם לבראוניז שוקולד פרווה עם תוספות מושחתות
לכתבה המלאה
סטייק פילה זול, יש דבר כזה (Nana10 - אוכל, 19.7.2017)
מסעדת בשרים חדשה שנפתחה השבוע מביאה בשורה מרגשת לחובבי הבשר. הכירו את "גגה"
לכתבה המלאה
5 מתכונים שאפשר להכין עם הילדים (ynet - אוכל, 19.7.2017)
איך מספקים לילדים שנמצאים בבית תעסוקה ועל הדרך גם דואגים להם לתזונה בריאה? מבשלים ביחד איתם מתכונים בריאים, טעימים ובעיקר - פשוטים להכנה: מאפין ביצה בלחם, צנצנת סלט, טורטיות במילוי ירקות וחזה עוף, פרנץ' טוסט עם מייפל ובננה וגם כדורי מוזלי משגעים
לכתבה המלאה
לפצח את התרנגולת: תכירו את מלך העופות (ynet - אוכל, 19.7.2017)
אחרי הקייטרינג המצליח ומסעדת 'קלרו', הגיע הזמן להוציא את העופות לעולם: קוקוריקו החדשה של השף רן שמואלי מציעה מפגש עסיסי עם עוף ללא עצמות. צפו
לכתבה המלאה
הבירות שיקררו לנו את הקיץ (ynet - אוכל, 13.7.2017)
מה יותר מתאים מכוס בירה צוננת ביום קיץ חם ולח? מקבץ בירות חדשות על המדף, שאולי ירעננו לכם קצת את הטמפרטורות הגבוהות. וגם: שני פסטיבלים של בירה
לכתבה המלאה
מישלן רוכשת 40% מאתר היין של רוברט פארקר (ynet - אוכל, 5.7.2017)
חברת מישלן, יצרנית הצמיגים הצרפתית והחברה שגם מדרגת את מיטב מסעדות העולם ומעניקה להן את כוכבי מישלן הנחשקים, הודיעה היום כי תרכוש 40% מאתר דירוג היינות המפורסם בעולם, Wine Advocate, שייסד מבקר היין, רוברט פארקר
לכתבה המלאה
"יש משהו טהור בלחם" (ynet - אוכל, 5.7.2017)
מה הקשר בין אפייה לאדריכלות, מדוע לאדון שיפון קוראים כך ומה שמו האמיתי, ואיך מכינים לחם שיפון משובח וכמה שעות הוא צריך להיות בקירור? כל התשובות על אפייה מעולה ויש גם מתכון
לכתבה המלאה
לידיעת הרוחצים בים: משקאות בלי פותחן (ynet - אוכל, 29.6.2017)
אל תתנו לחום הכבד לשבור אתכם: מפחית סטנדרטית עם לשונית פתיחה ועד סנגריה בבקבוק פלסטיק - בדקנו את כל האופציות לשתיית אלכוהול על חוף הים, כולל בקבוקים שאפילו לא דורשים מכם להביא פותחן מהבית
לכתבה המלאה
הוכרז הברמן הטוב בישראל לשנת 2017 (ynet - אוכל, 21.6.2017)
דוד קלינצ'ב מ"זאלמה אכבר קוקטייל בר" בבאר שבע, גבר אמש על למעלה מ-100 ברמנים מרחבי הארץ וזכה במקום הראשון בגמר תחרות וורד קלאס ישראל 2017, ויזכה לייצג את ישראל במכסיקו סיטי בתחרות העולמית Global Finals
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו לחם בירה (ynet - אוכל, 4.6.2017)
בלי שמרים, בלי התפחה ובלי כאב ראש: מתכון ללחם בירה וגבינה בצ'יק צ'ק
לכתבה המלאה
בשלל צבעים וטעמים: חוגגים גאווה בשוק (ynet - אוכל, 1.6.2017)
אירועי שבוע הגאווה בערי העולם הם חגיגה צבעונית גדולה המלווה בתהלוכות, קישוטים, מבצעים והכל בשלל צבעי הקשת. לרגל החגיגות בעיר תל אביב, הנה קצת היסטוריה וגם המלצות לחוגגים
לכתבה המלאה
הדוקטור בדיאטה: במקום לאפה תאכלו פיתה (ynet - אוכל, 1.6.2017)
מה עושה דוקטור שקשוקה כשהוא רוצה להוריד במשקל? אוכל פיתה במקום לאפה - ויש לו גם טריקים נוספים: ביקור בשווארמה בנחלת יצחק
לכתבה המלאה
שבועות בלי גבינות: מתכונים טבעוניים לחג (ynet - אוכל, 29.5.2017)
גם טבעונים יכולים ליהנות ממאכלים לשבועות: שלושה מתכונים טבעוניים שיכניסו אתכם לאווירת החג גם בלי מוצרי חלב
לכתבה המלאה
יצאנו לבדוק אילו גבינות אתם אוהבים (ynet - אוכל, 24.5.2017)
איך אתם אוהבים את הגבינה שלכם, האם אנחנו רוכשים יותר גבינות לקראת חג השבועות, מה מתאים לאיזה קיש והאם הישראלים הפכו למבינים ואניני טעם בתחום? יצאנו לשוק לשאול את המומחים וגם בדקנו עם העוברים ושבים מה הם אוהבים
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה מבקר בסביח של עובד בגבעתיים (ynet - אוכל, 21.5.2017)
שבוע אחרי שהפועל תל אביב ירדה ליגה, מבקר הדוקטור בסביח של עובד בגבעתיים, לומד מה זה 1:1 בדרבי ומכריז: "אכלתי את אחת הפיתות הכי טובות בחיים שלי"
לכתבה המלאה
בלי בשר: 2 מתכונים טבעוניים ואחד צמחוני (ynet - אוכל, 11.5.2017)
מקלובה בלי בשר? אפשרי בהחלט, וגם מתכון לרטטוי עם מלא ירקות טעימים ומתכון לירקות ממולאים עם צזיקי
לכתבה המלאה
אפשר גם אחרת: 4 מתכונים למנגל טבעוני (ynet - אוכל, 30.4.2017)
המבורגר שיטאקי ועדשים, סטייק סייטן, שווארמה טופו ושיפודי ירקות: גם טבעונים יכולים ליהנות ממנגל
לכתבה המלאה
יום בחיי בוקר ישראלי (ynet - אוכל, 27.4.2017)
ים גורן, תושב מבוא חמה הוא מגדל בקר בדרום רמת הגולן. "מאז שאני ילד אני מסתובב פה. הזיכרונות שיש לי זה בעלי חיים, הטבע, האדמה", הוא אומר. איך הוא מתכונן ליום העצמאות ואיך הוא אוהב את הבשר שלו? צפו
לכתבה המלאה
בלחץ בת הזוג: המבורגריה בירושלים הפכה לטבעונית (ynet - אוכל, 25.4.2017)
מהפך במטבח: אחרי שנה וחצי של צליית המבורגרים בשריים נוטפי שומן, נכנע בעלים של המבורגריה בירושלים ללחציה של אשתו, ושינה את הקונספט של המקום למסעדה טבעונית, כשהוא עצמו ממשיך לאכול בשר. בת הזוג שרון סדן: "הרוב מרוצים אבל עדיין שולחים לי הודעות נאצה כמו 'את שוכבת עם רוצח'"
לכתבה המלאה
עראייס כשר לפסח (ynet - אוכל, 12.4.2017)
המנה שכבשה את תפריטי המסעדות בשנה האחרונה בגרסה הכשרה לפסח: עראייס - בשר טחון בתוך בצק מדומה העשוי מקמח מצה ומצות
לכתבה המלאה
ארוחה במתנה: כך תפתיעו את המארחים שלכם (ynet - אוכל, 28.3.2017)
שוב חג ושוב קניות, ומה עם המתנות? הנה הצעה למנה מושקעת שלא מצריכה הרבה עבודה ויש בה יותר מרעיון אחד למתנה שווה שהמארחים שלהם יאהבו לקבל
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מגיע אל הבוריק של נתניה (ynet - אוכל, 16.3.2017)
מה חיפש הדוקטור בשיכון סלע בנתניה, מה עושים כשהוא שוכח את הפלפל צ'ומה שלו באוטו ולאיזו עדה, לטעמו, יש את האוכל הכי טעים בעולם? צפו בדוקטור שקשוקה מבקר בבוריק של הרב אליהו
לכתבה המלאה
מוזס משיקה תפריט חדש עם 13 המבורגרים מיוחדים (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת המסעדות MOSES (מוזס) משיקה תפריט המאחד את מנות הזהב מכל השנים לצד קטגוריית THE BURGER MANIA: מבחר של 13 המבורגרים קלאסיים ומיוחדים
לכתבה המלאה
המבורגר עוף מצטרף לתפריט של רשת אגאדיר (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת אגאדיר משיקה מנות חדשות כהרחבה לתפריט הקיים, כאשר לצידן מוצע בכל אחד מסניפי הרשת תפריט קוקטיילים אלכוהוליים במחיר של 29 שקלים
לכתבה המלאה
מה חיפש דוקטור שקשוקה ב"שיפודי אולגה"? (ynet - אוכל, 5.2.2017)
אחרי שנים ארוכות של חיפושים, הדוקטור מצא סוף סוף את השיפודייה של הטריפוליטאים בחדרה, וזכה לא רק בביסים שהוא פינטז עליהם, אלא גם בחברים חדשים: הדוקטור מבקר ב"שיפודי אולגה" ועף על החיים
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט רוסי עם תפוחי אדמה ובצל (ynet - אוכל, 30.1.2017)
אתם לא חייבים להיות רוסים בשביל להכין סלט תפוחי אדמה מנצח: מתכון פשוט לסלט שיכול להיות תוספת מושלמת לארוחה קלה
לכתבה המלאה
כשהדוקטור חולם על מעורב ירושלמי (ynet - אוכל, 29.1.2017)
מה העיר את הדוקטור ב-3 בלילה, מה הוא אכל לקינוח ומי דפק לו את הקופסה עם הפלפל צ'ומה? דוקטור שקשוקה חולם על מעורב ירושלמי ומבקר ב"פלאפל גבאי" בתל אביב
לכתבה המלאה
בירה שוף תשווק בישראל על ידי חברת הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
חברת הכרם משקאות חריפים בע"מ, יבואנית האלכוהול, היין והבירה, ממשיכה להרחיב את סל מוצריה ותפיץ בישראל את מותג הבירות הבלגי המוביל– בירת שוף, מבית דובל מורטגט. שוף הינה בירה בלגית המיוצרת בכפר אשוף שביערות הארדן
לכתבה המלאה
ברגר קינג פותחת שלושה סניפים חדשים (מסעדות - איטי, 23.1.2017)
ברגר קינג ישראל מודיעה על פתיחת 3 סניפים ברבעון הראשון של שנת 2017. יחד עם הסניפים החדשים הרשת תמנה 8 מסעדות. בקרוב הרשת תודיע על פתיחת מסעדות נוספות
לכתבה המלאה
מארז יין ליום האהבה מיקבי ברקן (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
יקבי ברקן, מציג לרגל הוולנטיינ'ס דיי, מארז מסדרת סופרייר, יין הדגל של יקבי ברקן. המארז מכיל שני בקבוקי יין מסדרת הדגל סופרייר - קברנה סוביניון בציר 2012 ופטי ורדו, בציר 2010
לכתבה המלאה
מסעדת ננוצ'קה נבחרה כאחת מ-18 הטבעוניות הטובות בעולם (מסעדות - איטי, 23.1.2017)
העיתון היומי Evening Standard היוצא לאור בלונדון וסביבתה, פרסם השבוע את רשימת 18 המסעדות הטבעוניות הטובות ביותר בעולם. ברשימה המכובדת זכתה למקום של כבוד – המסעדה הישראלית "ננוצ'קה", מסעדה גרוזינית טבעונית בתל אביב
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו המבורגר מגרה (ynet - אוכל, 5.1.2017)
מתים על המבורגר? כנסו למטבח ותכינו בעצמכם תוך פחות מחמש דקות: מתכון מהיר וקולע להמבורגר קלאסי
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה מתאהב בשיפודיית רחוב (ynet - אוכל, 4.1.2017)
מה גרם לדוקטור לנטוש ביום קר וגשום את הסיר עם תבשיל הבמיה שהכינו לו, ולשנות מסלול לכיוון בשר על האש? לב של עגל, שקדים, קבב וכמובן גם פלפל ירוק חריף על גריל פחמים, בשיפודייה מפתיעה ברחוב אלנבי בתל אביב
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה (ynet - אוכל, 26.12.2016)
המתכון הזה הוא הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחנוכה הזה. ולמה? הוא פשוט, מהיר, קל, והכי חשוב - טעים בטירוף. המלצת המערכת: הכינו כמות כפולה, הלביבות האלה מתחסלות במהירות
לכתבה המלאה
הארוחה הגדולה: כך תבשלו לאירועים רבי משתתפים (ynet - אוכל, 26.12.2016)
איך מכינים ארוחה לעשרות אנשים ומצליחים להפתיע, כמה זמן מראש מתחילים להכין את הכל ואיך מתאימים את הבירה למנה? הצטרפנו לארוחת רבת משתתפים ועשינו חיים
לכתבה המלאה
הם רוכבים ואוכלים: הבוקרים של רמת הגולן (ynet - אוכל, 19.12.2016)
הם מבינים בבשר יותר מכולם, רוכבים על סוסים ודואגים לבקר ברמת הגולן - שוחחנו עם הבוקרים חיים דיין, ראובן ויוסי גיליס על הבקר בישראל, עונות השנה והטבע הישראלי, ויש גם מתכונים שהולכים מצוין עם בירה קרה
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון למוקפץ חמוץ חריף (ynet - אוכל, 6.12.2016)
השף יהונתן בורוביץ' אסף את כל הירקות הכי בריאים וצבעוניים שמצא בשוק, והכין מהם מנה מנצחת של בקר מוקפץ בסגנון אסייתי. כך תעשו את זה בבית
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט קפרזה קצת אחרת (ynet - אוכל, 27.11.2016)
שכחו כל מה שידעתם על סלט קפרזה והתחילו לגלגל: נכון שיש בו מוצרלה, בזיליקום ועגבניות, אבל בזה מסתכם כל הדמיון בינו לבין המקור - מתכון לסלט קפרזה מגולגל
לכתבה המלאה
"דלישס": סטייק רוקה עם טוויסט (ynet - אוכל, 20.11.2016)
בלי לטגן, בלי לצלות ובלי להזיע על המנגל - כל מה שאתם צריכים בשביל המתכון הזה זה צלחת לוהטת, קצב שיפרוס לכם נתחי בשר דקיקים ותיאבון בריא - כך תכינו סטייק עם עלי רוקט
לכתבה המלאה
הרבה יותר מסלט: פאטוש בפיתה (ynet - אוכל, 13.11.2016)
רוצים להרשים את האורחים במנה קלה וטעימה? כך תעשו סלט פאטוש בתוך פיתה קריספית אפויה - גם בריא, גם יפה והכי חשוב - טעים ומגרה
לכתבה המלאה
פנקייק בכפר סבא - סניף חדש לרטרו פנקייק בכפר סבא הירוקה (מסעדות - איטי, 28.4.2016)
מסעדת רטרו פנקייק מראשון לציון מתרחבת ופותחת סניף נוסף בעלות של מיליון וחצי שקלים בקניון כפר סבא הירוקה
לכתבה המלאה
לא רק בבוב ספוג: מנת המבורגר מ-100% בשר סרטנים (מסעדות - איטי, 17.3.2016)
לא רק בבוב ספוג אלא גם בתל אביב: ניר ארז וליאת סבן הבעלים של יאמ-ים, מזנון פירות הים החדש שנפתח לאחרונה בתל אביב בקונספט של מזנון מהיר משיקים את "יאמבורגר", מנת המבורגר ייחודית מבשר סרטנים
לכתבה המלאה
ארוחת בשרים זוגית ב-206 גריל בר פתח תקוה (מסעדות - איטי, 16.3.2016)
לרגל האביב, מסעדת 206 גריל בר משיקה סעודת בשרים זוגית המוצעת בימים א-ה החל מהשעה 17:00 
לכתבה המלאה
יקב היוצר - יקב חדש עם יינות שזכו בפרסים (יין ואלכוהול - איטי, 16.3.2016)
יינות חדשים של יקב חדש מבית יקבי ארזה יוצאים בימים אלה: "יקב היוצר", שהקמתו הסתיימה בימים אלו ממש כאגף נפרד בסמיכות ליקבי ארזה שנמצא בסמוך לירושלים
לכתבה המלאה
שגב משה ואהרוני יפתחו דוכנים בשוק אוכל חדש בכפר סבא (מסעדות - איטי, 3.2.2016)
כפר סבא מצטרפת לטרנד של שווקי אוכל: במרכז אושילנד באזור התעשיה בכפר סבא צפוי להיפתח שוק אוכל שילווה בייעוץ קולינרי על ידי השף ישראל אהרוני
לכתבה המלאה
סילבסטר 2016 במסעדות - כל ההצעות (מסעדות - איטי, 21.12.2015)
מסעדות רבות מציעות ב-31 בדצמבר 2015 מגוון רחב של אפשרויות ותקציבים למי שרוצה לחגוג את השנה החדשה עם ארוחה, כדי לקנח בחצות עם הנשיקה 
לכתבה המלאה
מסעדת פיצה האט הכשרה היחידה בעולם עולה קומה (מסעדות - איטי, 13.11.2015)
מסעדת פיצה האט מלחה ירושלים, אשר נפתחה בקניון בשנת 93', היא למעשה מסעדת פיצה האט הכשרה היחידה בעולם
לכתבה המלאה
בירה קרומבאכר פילס מושקת בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 17.6.2015)
בירה Krombacher pils -קרומבאכר פילס מושקת בישראל. מדובר בבירת פילסנר, הנחשבת לבירת הדגל של המבשלה
לכתבה המלאה
סדרת הוויסקי טומאטין מתרחבת עם סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש (יין ואלכוהול - איטי, 6.4.2015)
  החברה הסקוטית מרחיבה את סדרת הויסקי טומאטין ומשיקה סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש
לכתבה המלאה
טרהוינו ה-9 תתקיים ב-9-12 בפברואר במלון רמדה בנתניה (יין ואלכוהול - איטי, 29.1.2015)
TERRAVINO 2015 - תחרות היינות והכהלים הבינלאומית היחידה בישראל ואחת מבין עשר תחרויות היין החשובות בעולם - יוצאת לדרך זו השנה ה- 9 ברציפות
לכתבה המלאה
יין של רקנאטי ברשימת מאה המובילים של Wine Spectator (יין ואלכוהול - איטי, 29.1.2015)
מגזין היין האמריקאי Wine Spectator פרסם, כמידי שנה, את 100 היינות הבולטים מבין כ 18,000 יינות שנטעמו במהלך השנה
לכתבה המלאה
סידס תייבא את מותג הבירה הגרמני Krombacher (יין ואלכוהול - איטי, 26.9.2014)
בירת הפרמיום קרומבאכר, הנמכרת ביותר בגרמניה, תשווק ברשתות השיווק בישראל 
לכתבה המלאה
הכרם רכשה 40 אחוז מבירה מלכה (יין ואלכוהול - איטי, 26.9.2014)
הכרם, הינה חברה משפחתית (אפשטיין), שנוסדה ב 1921, ועיקר עיסוקה יבוא, שיווק והפצה של מותגי אלכוהול מוכרים
לכתבה המלאה
Tasting Room במתחם שרונה - היין במרכז (יין ואלכוהול - איטי, 16.8.2014)
בר וחנות יין במתחם שרונה בתל אביב המאפשר טעימה של 40 סוגי יינות מהארץ ומהעולם במידות מזיגה שונות באמצעות כרטיס חכם
לכתבה המלאה