קוקו משוגע על בישול - חדשות אוכל 
חדשות אוכל
הסודות הקולינריים של מעלות-תרשיחא (ynet - אוכל, 18.11.2017)
מסעדת שף מפונפנת באווירה צרפתית, ממולאים וקובה לבנוניים, מסעדה רומנית שאסור לפספס, שוק צבעוני מלא בכל טוב, חיי לילה וברים במחירים מפתיעים וגם - איפה נמצאת אחת ממנות החומוס הטובות בארץ? יצאנו לסיור קולינרי במעלות-תרשיחא ומצאנו אוצרות לפודיס
לכתבה המלאה
הצד שלו הצד שלה: עלים ירוקים (Nana10 - אוכל, 17.11.2017)
הילה אלפרט מבקרת בחווה הידרופונית לגידול עשבי תבלין, ומבשלת עם מאיר אדוני עשבי תבלין וטונה בהשראה ויטנאמית מהצד שלה, ונודי ריקוטה מהצד שלו
לכתבה המלאה
הסביח שמשגע את תושבי ברצלונה (ynet - אוכל, 17.11.2017)
חומוס ופלאפל הם כבר יודעים מה זה, אבל סביח? אז כן, במרכז ברצלונה נפתח דוכן הסביח הראשון, שמוכר לקטלונים כל מה שהישראלים אוהבים - בפיתה
לכתבה המלאה
כל אחד יכול: מתכון לקוגל (ynet - אוכל, 17.11.2017)
קוגל לשבת: תקראו לו פשטידה, תקראו לו עוגה או סתם מאפה אטריות - זה לא ממש משנה, העיקר שתניחו לו להשתזף בתנור החם כמה שיותר. מתכון לקוגל ירושלמי שתוכלו להכין בקלות ובמהירות
לכתבה המלאה
אתם חייבים להכיר את הדבר המושלם הזה (Nana10 - אוכל, 16.11.2017)
מצאנו כמה מוצרים הולנדיים גאוניים בישראל, ועכשיו גם אתם הולכים להתמכר
לכתבה המלאה
בחנו את עצמכם: כמה אתם באמת יודעים על בוז'ולה? (ynet - אוכל, 16.11.2017)
לרגל הבוז'ולה שנחגג היום בכל רחבי העולם, רצינו לבדוק עד כמה אתם מבינים בכלל מה זה בעצם אומר. צאו לדרך
לכתבה המלאה
אוכל יהודי: טעמים של מרק (ynet - אוכל, 16.11.2017)
אפשר להכריז רשמית: עונת המרקים נפתחה, ואיתה נפתחים סירים גדולים מלאים כל טוב. אז אילו טריקים יש להכנת מרק עוף מוצלח, ואיך תכינו בבית אטריות ביצים למרק? וגם - מתכון לקניידלך שמתאימים לכל השנה
לכתבה המלאה
נחמה בצלחת: קבב טלה ביוגורט כבשים חם (Nana10 - אוכל, 16.11.2017)
ההשראה יוונית, הביצוע ישראלי והתוצאה הולכת לשנות את האופן בו התרגלתם לאכול קבב
לכתבה המלאה
המאפה שיגרום לכם להתמכר (Nana10 - אוכל, 16.11.2017)
הכירו את הבניצה, מאפה בולגרי מסורתי מבצק פילו ממולא גבינות, ומעל יוגורט קריר ומרענן
לכתבה המלאה
חגיגה יוונית • מוסקה חצילים וגבינות (Nana10 - אוכל, 16.11.2017)
המוסקה היא אחד המאפים המזוהים ביותר עם האוכל היווני. קבלו אותה בגרסה צמחונית, בה טמונות שכבות של חצילים, קישואים ותפוחי אדמה עם גבינות ברוטב בשמל סמיך
לכתבה המלאה
תמיד טוב שיהיה בבית מתכון לשניצל פריך (Nana10 - אוכל, 16.11.2017)
שני מתכונים שתמיד מצליחים: שניצל עוף קלאסי בציפוי פריך וכרעי עוף אפויים ברוטב מתוק של שום ודבש. היכונו לארוחת שישי הכי משפחתית שיש
לכתבה המלאה
עוגת השוקולד המושלמת (Nana10 - אוכל, 16.11.2017)
עוגת שוקולד רכה, עסיסית, ממש כמו של פעם, עם ציפוי שוקולדי טעים במיוחד
לכתבה המלאה
הו לא! איך נעביר את החורף בלעדיו? (Nana10 - אוכל, 16.11.2017)
הקינוח החורפי האולטימטיבי הולך ואוזל מהמדפים. האם מדובר במחסור זמני ואיך נערכים לרוע הגזירה?
לכתבה המלאה
למה הקינוח הזה עולה 120 שקלים? (Nana10 - אוכל, 16.11.2017)
הקונספט של המקום הזה קצת משונה: מנות משפחתיות שמחייבות את כל המשפחה לאכול אותו דבר או להזמין כמות של כפר. בדקנו את המשלוחים של "טיטו" כדי להבין האם נמצאה הישועה להורים העייפים שמאסו במטבח
לכתבה המלאה
פרנצ' טוסט נוטלה, חמאת בוטנים ובננות (Nana10 - אוכל, 15.11.2017)
פינוק מושלם לשבת בבוקר: לחם מטוגן עם נוטלה, חמאת בוטנים ובננות, שכיף וקל להכין עם הילדים
לכתבה המלאה
נאן מבצק יוגורט מיוחד (Nana10 - אוכל, 15.11.2017)
טעם עדין של שמרים, פריכות בקצוות ומעל הכל עגבניות לחות. המתכון שיגרום לכם להתאהב בבצק יוגורט
לכתבה המלאה
עד שתגידו די: אכול כפי יכולתך (ynet - אוכל, 15.11.2017)
רעבים לא תצאו מכאן: מצפון ועד דרום מסעדות מציעות דילים שווים וארוחות ללא תחתית וללא הגבלה עבור כל מי שנהנה לזלול ללא מעצורים - מסושי ופיצה ועד המבורגר ובירה
לכתבה המלאה
רק אתם תדעו מה באמת יש בכדורי השוקולד כאן (Nana10 - אוכל, 15.11.2017)
הקינוח הזה נהדר גם לילדים וגם למבוגרים - כל מי שאוהב כדורי שוקולד, בעצם. ובזמן שהילדים ימסו, רק אתם תדעו מה יש בהם באמת
לכתבה המלאה
חיים כהן מכין טרטר בקר בפיתה (ynet - אוכל, 15.11.2017)
הריחות של הפיתות מהטאבון, המרזב שהפך לברז, הצנון המקולף של סבא ו-39 הצעדים של ילד קטן בשוק הכרמל של שנות ה-60: חיים כהן מגיש את המתכון לבשר בפיתה ונזכר בתמונות הילדות שעיצבו את חייו
לכתבה המלאה
5 מתכונים עם דלועים (ynet - אוכל, 14.11.2017)
צ'רשי, מרק כתום, דלעת ערמונים במילוי גריסים, מסבחה דלעת וגם תבשיל פול ודלעת טבעוני: חמישה מתכונים כתומים שעושים כבוד לדלעת
לכתבה המלאה
ארוחת בוקר בטיפאני - גרסת המציאות (ynet - אוכל, 14.11.2017)
חנות התכשיטים היוקרתית "טיפאני" פתחה בית קפה בשדרה החמישית בניו יורק, שכל כולו מחווה לסרט הפולחן הנוסטלגי "ארוחת בוקר בטיפאני". מה בתפריט? טוסט אבוקדו, ביצים עם כמהין ועוגה המעוצבת כתיבת תכשיטים
לכתבה המלאה
תזרקו כרוב לתנור לחצי שעה (Nana10 - אוכל, 14.11.2017)
ארוחת ערב קלה, מהירה וסופר בריאה, שמוציאה מהירק הפשוט טעמים מפוצצים
לכתבה המלאה
עלי הגפן שגרמו לאהרוני להתאהב (Nana10 - אוכל, 14.11.2017)
את הטעם המיוחד נותנת הנענע היבשה, ורוטב היגורט החם מספר עסיסיות מופלאה. כך תכינו עלי גפן יווניים
לכתבה המלאה
בורגול בעבודת יד ומתכון לקובה ניה טבעונית (ynet - אוכל, 14.11.2017)
ניסיתם פעם לטחון גרגירי חיטה לבורגול? מסתבר שבחנות תבלינים אחת בעיר העתיקה של נצרת יטחנו לכם את החיטה במקום, ואחר כך תוכלו להכין ממנה קובה ניה
לכתבה המלאה
על אף המתיחות: חלה עם לוקום גנבה את ההצגה בטורקיה (ynet - אוכל, 14.11.2017)
דוכן ישראלי עם חלה ירושלמית ורחת לוקום טורקית היה הכוכב של פסטיבל הלחם הבינלאומי הראשון בטורקיה, שאירח 25 אלף איש
לכתבה המלאה
המנה המרוקאית ששוברת את הרשת (Nana10 - אוכל, 13.11.2017)
הוא עובר מדור לדור והכנתו הארוכה דורשת השרייה, בישול ואפייה. המתכון שיגרום לכם להתגעגע לסבתא
לכתבה המלאה
הכירו את הגלידה החדשה: בצק עוגיות לא אפוי (ynet - אוכל, 13.11.2017)
זה נראה כמו גלידה, מוגש בגביע כמו גלידה ואפילו התוספות דומות. תכירו את הלהיט החדש שמשגע את ניו יורק - בצק עוגיות לא אפוי
לכתבה המלאה
מוזיאון הוודקה הפולני ייפתח בקרוב בוורשה (ynet - אוכל, 13.11.2017)
מרימים לזוברובקה: בוורשה לא חסרים מוזיאונים, אבל תודו שהייתם שמחים לבקר באחד כזה - בלב העיר ייפתח באביב מוזיאון וודקה שיוקדש כולו למותגים המיוצרים בפולין. נשיא איגוד הוודקה הפולנית: "אנו הפולנים מאוד גאים בוודקה שלנו, היא הוודקה המקורית, הראשונה בעולם, ואנו גם מאמינים...
לכתבה המלאה
מישלן בישראל? בית האוכל הסודי שמעז ובגדול (Nana10 - אוכל, 13.11.2017)
פיתת אל-קרע שיכולה להכיל מרק ותפריט קטנטן עם הבטחה גדולה. בית האוכל הכי מסקרן בסביבה
לכתבה המלאה
יאסו, אוזו ויוגורט: אהרוני וגידי ביוון (Nana10 - אוכל, 13.11.2017)
תושביה אמנם התרחקו מדרכיו של סוקרטס ומתפיסותיו של פיתגורס, אבל עדיין יש במדינה הים תיכונית קסם אותנטי שעובר דרך טברנות, מקומיים מכניסי אורחים, שירים וריקודים עד אור הבוקר ואוזו שמעלה את רף מצב הרוח. יוון, הנה אנחנו מגיעים
לכתבה המלאה
מתכון לקארד ענבים ויין קרם יוגורט ופקאן (Nana10 - אוכל, 13.11.2017)
קרם יוגורט ענני יווני ועליו סירופ יין אדום וענבים. את הקינוח הזה אתם חייבים לנסות פעם אחת כדי לאמץ לנצח
לכתבה המלאה
הקונדיטור שמתאים את הקינוח לנעליים (Nana10 - אוכל, 13.11.2017)
מי היה מאמין שהחיבור בין אוכל ונעליים דווקא יכול להפוך ליצירת אומנות? קונדיטור ישראלי בשם טל שפיגל הצליח לעשות את החיבור הזה והפך לכוכב בעולם הקולינריה
לכתבה המלאה
הצבע הטרנדי בקולינריה העולמית בסלט שלכם (Nana10 - אוכל, 13.11.2017)
מתכון ב-3 דקות מהתוכנית "לבחור נכון עם מיכל צפיר": קבלו שילוב בין סלק אפוי בתנור לסלק חי, עם עלי ארוגולה ושמיר
לכתבה המלאה
עם אסף גרניט במוזיאון: פסטיבל "מסעדות פתוחות" בירושלים (ynet - אוכל, 13.11.2017)
בפעם השנייה בירושלים - פסטיבל הקולינריה "מסעדות פתוחות" חוזר. בתוכנית: סיור עם אסף גרניט במוזיאון ישראל, תחרות להפעלת בסטה בשוק מחנה יהודה ליום אחד וקינוחים מושחתים ב"קפה קדוש"
לכתבה המלאה
22 מקומות חדשים נפתחו ברחבי הארץ (ynet - אוכל, 12.11.2017)
דוכן לממכר בשר בחוצות שפיים, בר לאונג' חדש בחלל של "ז'אז'ו" בשרונה, המבורגריה לצד איטליז בירושלים, מסעדה יפנית בחלל של המסעדות של מאיר אדוני שנסגרו בתל אביב ועוד מקומות חדשים שנפתחו בארץ ואתם עדיין לא מכירים
לכתבה המלאה
סיור קולינרי בוואדי ניסנאס ובעיר התחתית בחיפה (ynet - אוכל, 11.11.2017)
חוץ מהחומוס הכי טוב בארץ, מצאנו בוואדי ניסנאס ובעיר התחתית בחיפה כמה מסעדות ודוכני אוכל שכדאי לפנות בשבילם יום שלם, ולהגיע עם הרבה תיאבון ורצון להכיר קולינריה מעולם אחר: יצאנו לסיור קולינרי משובח בחיפה
לכתבה המלאה
"אלנבי": משוטף כלים לבעל מסעדה כשרה בניו יורק (ynet - אוכל, 10.11.2017)
גאווה ישראלית: בלב שכונה של חסידי חב"ד בברוקלין שבניו יורק פתח אליאור בלבול, שף ישראלי, מסעדה כשרה חדשה המגישה חריימה ופלאפל, וקרא לה "אלנבי". בלבול, שעבד מגיל 15 כשוטף כלים במסעדה סמוכה ל"כתית" בכפר רות, חלם להפוך לשף - ועשה את זה בגדול. אז אם אתם מתכננים גיחה לניו...
לכתבה המלאה
"שומרי הכשרות לא ירגישו שהם בעדיפות שנייה" (ynet - אוכל, 9.11.2017)
משה שגב פותח מסעדה כשרה ראשונה בבאר שבע, ובעוד כשלושה חודשים כשרה נוספת בנתניה. בראיון איתו הוא מסביר למה חיכה עד עכשיו, מה הבעיה עם מחירי הבשר בארץ ולמה עכשיו המשפחה מרוצה. שגב: "לא פותחים אצלי בבית את המקרר ומוצאים קלמרי"
לכתבה המלאה
האינדיפנדנט הכריז על תל אביב כבירת הטבעונות של העולם (ynet - אוכל, 7.11.2017)
אחרי שתל אביב הוגדרה כ"מכה" של הטבעונות, הכתיר אתמול (ב') העיתון הבריטי אינדינפנדנט את תל אביב כעיר הבירה הטבעונית של העולם. איתן שוורץ, עיריית תל אביב-יפו: "לא רק איל שני שר שיר הלל לעגבניות הישראליות"
לכתבה המלאה
מסעדת המוציא של השף אבי לוי פותחת את החורף עם חמארות עולמיות (מסעדות - איטי, 4.11.2017)
השף  אבי לוי שהתפרסם לאחר הזכיה בתוכנית מאסטר שף מתחיל מסורת חדשה לרגל עונת החורף – ערבי קונספט סובבי עולם במסעדת המוציא בירושלים
לכתבה המלאה
מסעדת עראיס ממתחם שרונה מפעילה משלוחים בתל אביב (מסעדות - איטי, 4.11.2017)
מסעדת עראיס ממתחם שרונה החלה להפעיל במערך משלוחים בתל אביב
לכתבה המלאה
מסעדות טבעוניות שכדאי להכיר (ynet - אוכל, 1.11.2017)
יום הטבעונות הבינלאומי שנחגג היום הזכיר לנו שישראל היא למעשה גן עדן לטבעונים, ושיש לנו כאן הרבה יותר מסעדות כאלה מאשר בכל מדינה אחרת באירופה או במזרח התיכון. יצאנו למסע חיפוש בארץ אחר המקומות שלא מגישים בהם מוצרים מן החי
לכתבה המלאה
"לא הייתי מאמין שאתפרנס מלהיות ברמן" (ynet - אוכל, 31.10.2017)
מלח וחומץ בכל קוקטייל: הברמן והמיקסולוג האוסטרלי-ניו יורקי נארן יאנג הגיע לישראל לשקשק לכם קוקטיילים, וכנראה שעשיתם עליו רושם ממש טוב. יאנג: "אני רק יומיים בתל אביב וקשה לי ללכת לישון כי כל רגע אני מרגיש שאני מפסיד פה משהו"
לכתבה המלאה
מבול של ויסקי חדש (ynet - אוכל, 24.10.2017)
איך יודעים שהחורף הגיע? לא רק בגלל שמזיזים את מחוגי השעון שעה אחורה, אלא גם כי יבואני המשקאות ממטירים על קהל חובבי המשקאות הישראלי סוגים חדשים של ויסקי. המשקה, העשוי דגנים, מגיע מסקוטלנד, אירלנד, קנדה, ארצות הברית ויפן, בשלל צורות, ריחות וטעמים. הנה כמה מהם
לכתבה המלאה
הבוקרת שמטפלת בבשר שלכם (ynet - אוכל, 23.10.2017)
איילת גורדון היא בוקרת המגדלת בקר במרעה בצפון ומטפלת כיום בלמעלה ממאה ראשים על שטח של אלפי דונמים. "התוצרת הישראלית זה מה שמחזיק ומחזק אותנו בארץ, גם כלכלית וגם אידיאולוגית", אומרת. ויש גם מתכון לנתח מושלם של השף ירון קסטנבוים. צפו
לכתבה המלאה
נמסטה: מתכון הודי צמחוני (ynet - אוכל, 16.10.2017)
אחרי כל הבשר שזללנו בחודש האחרון, הגיע הזמן לקצת גיוון: מתכון צמחוני מהמטבח ההודי של תבשיל תרד עם גבינת פאניר שאפשר להכין בבית בקלות
לכתבה המלאה
ברבאטוב בהוד השרון - בר עם תפריט כריכים ומנות ראשונות (מסעדות - איטי, 12.10.2017)
בימים אלו משיק השף אוהד אמזלג בר חדש בהוד השרון – ברבאטוב בר ביתי פשוט בו מיישם אמזלג את כל הידע הרב שצבר במסעדות היוקרה אותן הוביל בעשור האחרון
לכתבה המלאה
רשת המסעדות ג'פניקה משיקה רול חדש בהשראת הסרט east side sushi (מסעדות - איטי, 29.9.2017)
רשת ג'פניקה מצרפת לתפריט המסעדה רול לטיני, המפגיש את המטבח הלטיני עם זה היפני. הרול החדש נוצר בהשראת east side sushi, סרטו עטור הפרסים של הבמאי והיוצר אנתוני לוצ'רו
לכתבה המלאה
מותג הברבן ויסקי ג'ים בים יגיע לישראל על ידי הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 29.9.2017)
המותג ג'ים בים, הברבן וויסקי הנמכר ביותר בעולם, מצטרף לרשימת המותגים המובילים המיובאים בבלעדיות מרחבי הגלובוס על ידי הכרם 
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מבקר אצל "הזקנה" (ynet - אוכל, 17.9.2017)
בשיכון ותיק באשדוד פגש הדוקטור אישה אחת, המכונה "הזקנה", שמבשלת אוכל מרוקאי במטבח שדה מאולתר בגינה ציבורית. אז למה בסוף הוא לא הצליח לקום מהכיסא? צפו
לכתבה המלאה
מיין לכל כיס ועד ליין יוקרתי: מה נשתה על שולחן החג (ynet - אוכל, 17.9.2017)
המשפחה מגיעה לארוחת חג וחשוב לכם להתאים את הגפילטע פיש והקובה ליינות? טעמנו מבחר יינות שמחים וחגיגיים, ואספנו המלצות ליינות חדשים שיתאימו על שולחן החג
לכתבה המלאה
יקב אמפורה יוצא עם שלושה יינות חדשים לראש השנה (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
לקראת ראש השנה יוצא יקב אמפורה עם שלושה יינות חדשים: שני יינות אדומים ויין לבן 
לכתבה המלאה
שיבאס ריגאל אולטיס - ויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט (יין ואלכוהול - איטי, 16.9.2017)
שיבאס ריגאל, הוויסקי הסקוטי המדורג ראשון בעולם, משיק את שיבאס ריגאל אולטיס, וויסקי אולטרה פרימיום הראשון מסוגו כבלנדד מאלט
לכתבה המלאה
ארוחת סנדוויצ'ים במוצאי יום כיפור במלגו ומלבר (מסעדות - איטי, 11.9.2017)
זו השנה הרביעית ברציפות שמסעדת השף מלגו ומלבר תקיים ארוחת סנדוויצ'ים מושחתת לשבירת הצום בצאת יום כיפור במוצ"ש, 30 בספטמבר
לכתבה המלאה
בר יין ישראלי במלון דן אכדיה בהרצליה (יין ואלכוהול - איטי, 9.9.2017)
מלונות דן משיקה את בר היין השני של הרשת: במלון דן אכדיה על חוף ימה של הרצליה
לכתבה המלאה
ארוחה במחיר ארוחה עסקית במשך כל שעות היום (מסעדות - איטי, 9.9.2017)
חברת כרטיסי האשראי דיינרס יוצאת במהלך שיווקי אסטרטגי להגברת פעילות המותג בתחום המסעדות והקולינריה
לכתבה המלאה
חרב סמוראית וצופר: 11 ברזי בירה לא שגרתיים (ynet - אוכל, 9.9.2017)
הבירה היא רק תירוץ: ברז בסגנון "משחקי הכס", ברז בצורת שלט משחק לטלוויזיה וגם ברז ממוחשב - 11 ברזי בירה שנראים קצת אחרת
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה והבגט הלוהט (ynet - אוכל, 29.8.2017)
הדוקטור מגלה מעורב ירושלמי במרכז מסחרי אפרורי בבת ים, בשעה שהוא חוזר מביקור בקופת חולים, שבמהלכו התבקש להיות בצום. יאכל או לא יאכל? צפו
לכתבה המלאה
פיצה האט דאבל רינג - משפחתית עם טבעות מוצרלה בקצוות (מסעדות - איטי, 25.8.2017)
פיצה האט, רשת הפיצריות הגדולה בישראל, משיקה פיצה חדשה: פיצת דאבל רינג. מדובר בפיצה משפחתית בעלת קראסט כפול, ממולא במוצרלה
לכתבה המלאה
ויסקי יפני IWAI Tradition - חדש בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 25.8.2017)
חטיבת האלכוהול של טמפו החלה לייבא לראשונה בישראל וויסקי יפני IWAI Tradition, וויסקי שיצרנו מעיד עליו כבעל ארומות עם ניחוחות של עוגיות חמאתיות ורמיזות של שוקולד חלב וטעמים של תבלינים מתוקים, קינמון ופירות כהים ביניהם שזיפים וצימוקים
לכתבה המלאה
כך תכינו תפוחי אדמה בסגנון גיאורגי (ynet - אוכל, 9.8.2017)
זעתר יבש, פפריקה מעושנת, תפוחי אדמה - ואתם כמעט שם: ננה שרייר מגישה מתכון מנצח וקל להכנה של תפוחי אדמה בתנור, כמו שהיא זוכרת מבית אבא
לכתבה המלאה
כשהחופש משתלט: מבלים עם הילדים בשוק (ynet - אוכל, 9.8.2017)
חודש אוגוסט מכביד עלינו לא רק עם חום לוהט ולחות גבוהה, אלא גם עם הצורך למצוא פעילויות לילדים שסיימו את הקייטנות. אז מה עושים עם הקטנים, איך מעסיקים אותם יום שלם ואיך עושים קניות בשקט? יצאנו לשוק
לכתבה המלאה
לפצח את התרנגולת: תכירו את מלך העופות (ynet - אוכל, 19.7.2017)
אחרי הקייטרינג המצליח ומסעדת 'קלרו', הגיע הזמן להוציא את העופות לעולם: קוקוריקו החדשה של השף רן שמואלי מציעה מפגש עסיסי עם עוף ללא עצמות. צפו
לכתבה המלאה
"יש משהו טהור בלחם" (ynet - אוכל, 5.7.2017)
מה הקשר בין אפייה לאדריכלות, מדוע לאדון שיפון קוראים כך ומה שמו האמיתי, ואיך מכינים לחם שיפון משובח וכמה שעות הוא צריך להיות בקירור? כל התשובות על אפייה מעולה ויש גם מתכון
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו לחם בירה (ynet - אוכל, 4.6.2017)
בלי שמרים, בלי התפחה ובלי כאב ראש: מתכון ללחם בירה וגבינה בצ'יק צ'ק
לכתבה המלאה
הדוקטור בדיאטה: במקום לאפה תאכלו פיתה (ynet - אוכל, 1.6.2017)
מה עושה דוקטור שקשוקה כשהוא רוצה להוריד במשקל? אוכל פיתה במקום לאפה - ויש לו גם טריקים נוספים: ביקור בשווארמה בנחלת יצחק
לכתבה המלאה
ד"ר שקשוקה מבקר בסביח של עובד בגבעתיים (ynet - אוכל, 21.5.2017)
שבוע אחרי שהפועל תל אביב ירדה ליגה, מבקר הדוקטור בסביח של עובד בגבעתיים, לומד מה זה 1:1 בדרבי ומכריז: "אכלתי את אחת הפיתות הכי טובות בחיים שלי"
לכתבה המלאה
יום בחיי בוקר ישראלי (ynet - אוכל, 27.4.2017)
ים גורן, תושב מבוא חמה הוא מגדל בקר בדרום רמת הגולן. "מאז שאני ילד אני מסתובב פה. הזיכרונות שיש לי זה בעלי חיים, הטבע, האדמה", הוא אומר. איך הוא מתכונן ליום העצמאות ואיך הוא אוהב את הבשר שלו? צפו
לכתבה המלאה
עראייס כשר לפסח (ynet - אוכל, 12.4.2017)
המנה שכבשה את תפריטי המסעדות בשנה האחרונה בגרסה הכשרה לפסח: עראייס - בשר טחון בתוך בצק מדומה העשוי מקמח מצה ומצות
לכתבה המלאה
ארוחה במתנה: כך תפתיעו את המארחים שלכם (ynet - אוכל, 28.3.2017)
שוב חג ושוב קניות, ומה עם המתנות? הנה הצעה למנה מושקעת שלא מצריכה הרבה עבודה ויש בה יותר מרעיון אחד למתנה שווה שהמארחים שלהם יאהבו לקבל
לכתבה המלאה
דוקטור שקשוקה מגיע אל הבוריק של נתניה (ynet - אוכל, 16.3.2017)
מה חיפש הדוקטור בשיכון סלע בנתניה, מה עושים כשהוא שוכח את הפלפל צ'ומה שלו באוטו ולאיזו עדה, לטעמו, יש את האוכל הכי טעים בעולם? צפו בדוקטור שקשוקה מבקר בבוריק של הרב אליהו
לכתבה המלאה
מוזס משיקה תפריט חדש עם 13 המבורגרים מיוחדים (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת המסעדות MOSES (מוזס) משיקה תפריט המאחד את מנות הזהב מכל השנים לצד קטגוריית THE BURGER MANIA: מבחר של 13 המבורגרים קלאסיים ומיוחדים
לכתבה המלאה
המבורגר עוף מצטרף לתפריט של רשת אגאדיר (מסעדות - איטי, 20.2.2017)
רשת אגאדיר משיקה מנות חדשות כהרחבה לתפריט הקיים, כאשר לצידן מוצע בכל אחד מסניפי הרשת תפריט קוקטיילים אלכוהוליים במחיר של 29 שקלים
לכתבה המלאה
מה חיפש דוקטור שקשוקה ב"שיפודי אולגה"? (ynet - אוכל, 5.2.2017)
אחרי שנים ארוכות של חיפושים, הדוקטור מצא סוף סוף את השיפודייה של הטריפוליטאים בחדרה, וזכה לא רק בביסים שהוא פינטז עליהם, אלא גם בחברים חדשים: הדוקטור מבקר ב"שיפודי אולגה" ועף על החיים
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט רוסי עם תפוחי אדמה ובצל (ynet - אוכל, 30.1.2017)
אתם לא חייבים להיות רוסים בשביל להכין סלט תפוחי אדמה מנצח: מתכון פשוט לסלט שיכול להיות תוספת מושלמת לארוחה קלה
לכתבה המלאה
בירה שוף תשווק בישראל על ידי חברת הכרם (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
חברת הכרם משקאות חריפים בע"מ, יבואנית האלכוהול, היין והבירה, ממשיכה להרחיב את סל מוצריה ותפיץ בישראל את מותג הבירות הבלגי המוביל– בירת שוף, מבית דובל מורטגט. שוף הינה בירה בלגית המיוצרת בכפר אשוף שביערות הארדן
לכתבה המלאה
ברגר קינג פותחת שלושה סניפים חדשים (מסעדות - איטי, 23.1.2017)
ברגר קינג ישראל מודיעה על פתיחת 3 סניפים ברבעון הראשון של שנת 2017. יחד עם הסניפים החדשים הרשת תמנה 8 מסעדות. בקרוב הרשת תודיע על פתיחת מסעדות נוספות
לכתבה המלאה
מארז יין ליום האהבה מיקבי ברקן (יין ואלכוהול - איטי, 23.1.2017)
יקבי ברקן, מציג לרגל הוולנטיינ'ס דיי, מארז מסדרת סופרייר, יין הדגל של יקבי ברקן. המארז מכיל שני בקבוקי יין מסדרת הדגל סופרייר - קברנה סוביניון בציר 2012 ופטי ורדו, בציר 2010
לכתבה המלאה
"דלישס": כך תכינו המבורגר מגרה (ynet - אוכל, 5.1.2017)
מתים על המבורגר? כנסו למטבח ותכינו בעצמכם תוך פחות מחמש דקות: מתכון מהיר וקולע להמבורגר קלאסי
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון מהיר ללביבות תפוחי אדמה (ynet - אוכל, 26.12.2016)
המתכון הזה הוא הדבר הכי טוב שיקרה לכם בחנוכה הזה. ולמה? הוא פשוט, מהיר, קל, והכי חשוב - טעים בטירוף. המלצת המערכת: הכינו כמות כפולה, הלביבות האלה מתחסלות במהירות
לכתבה המלאה
הארוחה הגדולה: כך תבשלו לאירועים רבי משתתפים (ynet - אוכל, 26.12.2016)
איך מכינים ארוחה לעשרות אנשים ומצליחים להפתיע, כמה זמן מראש מתחילים להכין את הכל ואיך מתאימים את הבירה למנה? הצטרפנו לארוחת רבת משתתפים ועשינו חיים
לכתבה המלאה
"דלישס": מתכון למוקפץ חמוץ חריף (ynet - אוכל, 6.12.2016)
השף יהונתן בורוביץ' אסף את כל הירקות הכי בריאים וצבעוניים שמצא בשוק, והכין מהם מנה מנצחת של בקר מוקפץ בסגנון אסייתי. כך תעשו את זה בבית
לכתבה המלאה
"דלישס": סלט קפרזה קצת אחרת (ynet - אוכל, 27.11.2016)
שכחו כל מה שידעתם על סלט קפרזה והתחילו לגלגל: נכון שיש בו מוצרלה, בזיליקום ועגבניות, אבל בזה מסתכם כל הדמיון בינו לבין המקור - מתכון לסלט קפרזה מגולגל
לכתבה המלאה
"דלישס": סטייק רוקה עם טוויסט (ynet - אוכל, 20.11.2016)
בלי לטגן, בלי לצלות ובלי להזיע על המנגל - כל מה שאתם צריכים בשביל המתכון הזה זה צלחת לוהטת, קצב שיפרוס לכם נתחי בשר דקיקים ותיאבון בריא - כך תכינו סטייק עם עלי רוקט
לכתבה המלאה
הרבה יותר מסלט: פאטוש בפיתה (ynet - אוכל, 13.11.2016)
רוצים להרשים את האורחים במנה קלה וטעימה? כך תעשו סלט פאטוש בתוך פיתה קריספית אפויה - גם בריא, גם יפה והכי חשוב - טעים ומגרה
לכתבה המלאה
יקב היוצר - יקב חדש עם יינות שזכו בפרסים (יין ואלכוהול - איטי, 16.3.2016)
יינות חדשים של יקב חדש מבית יקבי ארזה יוצאים בימים אלה: "יקב היוצר", שהקמתו הסתיימה בימים אלו ממש כאגף נפרד בסמיכות ליקבי ארזה שנמצא בסמוך לירושלים
לכתבה המלאה
בירה קרומבאכר פילס מושקת בישראל (יין ואלכוהול - איטי, 18.6.2015)
בירה Krombacher pils -קרומבאכר פילס מושקת בישראל. מדובר בבירת פילסנר, הנחשבת לבירת הדגל של המבשלה
לכתבה המלאה
סדרת הוויסקי טומאטין מתרחבת עם סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש (יין ואלכוהול - איטי, 6.4.2015)
  החברה הסקוטית מרחיבה את סדרת הויסקי טומאטין ומשיקה סינגל מאלט 14 שנה פורט פיניש
לכתבה המלאה